RADIOSITE Fórum

• Győr+ Rádió - Győr - 100.1 MHz

#112394  Szerző: chromsix

Ebben a zord időjárában nagy hangsúly kerül a helyi rádiókra. Eddig senki nem említette meg, de örömteli hír hogy a Győr+ rádió a bajbajutott autósok segítségén dolgozik fáradthatatlanul.. Köszönet jár a rádiós kollégáknak a kitartásért!
"A legtöbb infót innen lehet megtudni élőben. Összevontak 3 rádiót, és tegnap megkezdték az élő válságközvetítést. Én hajnali 5-ig hallgattam BP-ről, majd aludtam 3 órát, és megint hallgatom. Az egyik műsorvezető a tegnap reggel 6 órás reggeli műsorba mentek dolgozni, és jelen pillanatban, 27 óra után is bent van. Több ezer autósban ők tartják a lelket..." (Index.hu)
 #110120  Szerző: markfelt

Igazából ez egy tök jó rádió. Ahogy az Ozone is.

Mondhatni: ritka kivételek a hazai rádiós piacon. :|
 #110119  Szerző: djlacee

gizypityu írta:Jó ez a rádió, csak kár, hogy semmi internetes megjelenése sincs, se weboldal, se internetes rádió.
Internetes rádió még mindig van
http://rtvstat.hu/stat.cgi?1702
 #108101  Szerző: comet

gkiskovacs írta:Azért mekkora szégyen, hogy egy weboldalt nem sikerült létrehozni ennek a rádiónak a több, mint egy év alatt, se online hallgatás, se semmi. Ez az O2 média sara és Győr város szégyene!
Lehet online hallgatni! StreamStat-on megtalálod. Weboldal valóban nincs
 #108095  Szerző: gkiskovacs

Azért mekkora szégyen, hogy egy weboldalt nem sikerült létrehozni ennek a rádiónak a több, mint egy év alatt, se online hallgatás, se semmi. Ez az O2 média sara és Győr város szégyene!
 #107382  Szerző: mihalylovics

djlacee írta:Sztem megmarad a Győr+ :) egyébként közösséginek még ott a Rádió8
Az kereskedelmi, ha jól tudom. Különben lehet, hogy kihagytam 1-2-t, én se tudhatok mindent, egyszerre... :)
 #107374  Szerző: djlacee

Sztem megmarad a Győr+ :) egyébként közösséginek még ott a Rádió8
 #107373  Szerző: mimi

mihalylovics írta:Igen, ezt én is néztem. Úgy tűnik, jönnek a vallási félórák Győrbe is.
Mennének már a fenébe! Egyetlenegy helyi közszolgálati jellegű adó se lesz már ebben a nem mondom milyen országban (a Corvinus és a Nyugat kivételével), mert mindent bekebeleznek a Lánchíd, ill. a hitéleti rádiók? Nem értem...[/quote]
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... DXE#t=238s
 #107366  Szerző: mihalylovics

Ivoa írta:
gkiskovacs írta:Vége a dalnak?

"A Médiatanács az előterjesztés mellékletét képező hatósági szerződésmódosítok
elfogadásával a határozathozatal napjával az Mttv. 64. § (1) bekezdése alapján engedélyezi,
hogy az Európa Rádió Nonprofit Kft. Miskolc 90,4 MHz + Mezőkövesd 102,1 MHz + Záhony
90,4 MHz + Kisújszállás 103,2 MHz, Szeged 87,9 MHz, Nyíregyháza 100,5 MHz és Győr
100,1 MHz
médiaszolgáltatásai a médiaszolgáltató kérelmében foglaltak szerint hálózatba
kapcsolódjanak a médiaszolgáltató Debrecen 94,4 MHz médiaszolgáltatásával."
Igen, ezt én is néztem. Úgy tűnik, jönnek a vallási félórák Győrbe is.
Mennének már a fenébe! Egyetlenegy helyi közszolgálati jellegű adó se lesz már ebben a nem mondom milyen országban (a Corvinus és a Nyugat kivételével), mert mindent bekebeleznek a Lánchíd, ill. a hitéleti rádiók? Nem értem...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17