RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#110382  Szerző: noartist

Szerintem ennyi volt.Hisz' a szolnoki freki is eladásra került...
 #110379  Szerző: Ivoa

adminisztrator írta:
Ivoa írta:
adminisztrator írta:Rádió 1 Balaton: zenék egymás után, keverés nélkül... szöveg nincs. Nem egyezik a netes adással.
Tegnap még volt DiscoShit. Plusz a weblap sem jön be.

Máshol mi a helyzet?
Nem a műholdas adással van baj? (Ha viszont így van, akkor meg nem értem, hogy miért van pl. egyező adás a netes és az aliscás streamen.)
Ezt nem tudom... nincs valaki most Digikábel közelben?
FM 94.4

Ők hódrú' veszik.
Nincs Digikábelem :(, csak UPC, ott még a Neo FM műsora érhető el a digitális sávban :PPP (csak éppen hang nincs már hónapok óta...)
 #110377  Szerző: markfelt

Ivoa írta:
adminisztrator írta:Rádió 1 Balaton: zenék egymás után, keverés nélkül... szöveg nincs. Nem egyezik a netes adással.

Máshol mi a helyzet?
Nem a műholdas adással van baj? (Ha viszont így van, akkor meg nem értem, hogy miért van pl. egyező adás a netes és az aliscás streamen.)
Ezt nem tudom... nincs valaki most Digikábel közelben?
FM 94.4

Ők hódrú' veszik.
 #110376  Szerző: Ivoa

Ez még téma volt szerdán az MT-gyűlésen, de ennek csak formai jelentősége lehet (gondolom, Fodor József nevére kerültek):

"Az Interax Kft. (Békéscsaba 88,9 MHz), a Telekom Békés Kft. (Békéscsaba 98,4 MHz), a Life
Essence Kft. (Tihany 105,7 MHz) és a Zenebolygó Kft. (Nyíregyháza 91,1 MHz, Zalaegerszeg 95,1
MHz) helyi rádiós médiaszolgáltatók tulajdonosi szerkezetében és egyéb cégadataiban bekövetkezett
változásról"
A többi már eddig is az ő nevén volt, ezek viszont Erdélyi nevén futottak.
 #110375  Szerző: Ivoa

Máshol mi a helyzet?
 #110374  Szerző: Ivoa

Jani98 írta:Weboldal halott,ahogyan az Android app is...
ne könyveljétek el kész ténynek,mert gyenge az FM-rádiója a telefonomnak,de mintha a 90.4 is SSS lenne..(megerősítené valaki?)
Az Android app azért nem működik, mert az egyik stream (amelyik kiírja a dalszövegeket) a kettőből bedöglött (az okot nem tudom), és arról jön a műsor. A másik működik, csakúgy, mint a volt Aliscás stream is.

Nyilván a weblapnak és az egyik stream szünetelésének köze van, ill. lehet egymáshoz.
 #110373  Szerző: noartist

Ivoa írta:
ne könyveljétek el kész ténynek,mert gyenge az FM-rádiója a telefonomnak,de mintha a 90.4 is SSS lenne..(megerősítené valaki?)
Múlt szombaton fullosan ment a 90,4. (nem lakom a vételkörzetében, csak átutazva hallgattam bele)
Tegnap még hallgattam a konyhában,csak most nincs antenna a rádióhoz... :blush:
 #110372  Szerző: Ivoa

Múlt szombaton fullosan ment a 90,4. (nem lakom a vételkörzetében, csak átutazva hallgattam bele)
 #110371  Szerző: noartist

Weboldal halott,ahogyan az Android app is...
 #110361  Szerző: markfelt

Rádió 1 Balaton: zenék egymás után, keverés nélkül... szöveg nincs. Nem egyezik a netes adással.

Máshol mi a helyzet?
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 482