...és egy észrevétel, a lebonyolító a hajnali 5-kor kezdődő magyar blokknál lekapja az éppen futó számot a pontos kezdés miatt

attisdújv írta:Dani04 írta:Ha-ha! Nem is kell neked azt halgatni, de itt a varosban lassan mar csak egy helyi radio marad. Az, hogy sok reklam van rajta az csak valoszinuleg annak koszonheto, hogy tudjak, hogy lassan nem lesz masik. De azert aki hallgatott mar mas radioban reklamot, az elismeri szerintem, hogy az R24-nek van mit tanulnia ezen a teren! Meg azert, ha Dunaujban lenne egy Korona stilusu radio, akkor lehuzhatnak a rolot nagyon gyorsan. Ezzel persze nem azt allitom, hogy a Korona olyan tokeletes, de az R24-tol fenyevekre van!attisdújv írta:Ez egy fos rádió! Amatőr, óvodás reklámokkal, öntelt műsorvezetővel(Elvis). Pf... Ha meg a konkurencia kidől, akkor szerinted mitől lennének jobbak? Bár innen csak felfelé visz az út! Világóra: New Yorkban 9 óra van Sydneyben meg hajnali xy! MuHA-HA-HA.Pedig érdekes, mert sokkal több reklám megy egy jó ideje, mint az El-DO-n.Kit érdekel ez itt Dunaújvárosban? Még támogatja is valaki ezt a műsorszámot? Az első megszólalásig tudom hallgatni ezt a rádiót!
Bocs, ez egy szubjektív vélemény volt, ami már régóta kikívánkozott belőlem!
Ha már véleményeknél tartunk, szerintem a Kalocsai Korona rádiónál rosszabb már nem létezik!
Roger írta:NaKöszönjük, igyekszünkproci + lendületesebb lett a rádió és Elvis is!
Gratulálok! Most már azt mondom, hogy ez egy jó rádió, de remélem lesz további fejlődés...főleg ha a konkurencia kidől!
Dani04 írta:Ha-ha! Nem is kell neked azt halgatni, de itt a varosban lassan mar csak egy helyi radio marad. Az, hogy sok reklam van rajta az csak valoszinuleg annak koszonheto, hogy tudjak, hogy lassan nem lesz masik. De azert aki hallgatott mar mas radioban reklamot, az elismeri szerintem, hogy az R24-nek van mit tanulnia ezen a teren! Meg azert, ha Dunaujban lenne egy Korona stilusu radio, akkor lehuzhatnak a rolot nagyon gyorsan. Ezzel persze nem azt allitom, hogy a Korona olyan tokeletes, de az R24-tol fenyevekre van!attisdújv írta:Ez egy fos rádió! Amatőr, óvodás reklámokkal, öntelt műsorvezetővel(Elvis). Pf... Ha meg a konkurencia kidől, akkor szerinted mitől lennének jobbak? Bár innen csak felfelé visz az út! Világóra: New Yorkban 9 óra van Sydneyben meg hajnali xy! MuHA-HA-HA.Pedig érdekes, mert sokkal több reklám megy egy jó ideje, mint az El-DO-n.Kit érdekel ez itt Dunaújvárosban? Még támogatja is valaki ezt a műsorszámot? Az első megszólalásig tudom hallgatni ezt a rádiót!
Ha már véleményeknél tartunk, szerintem a Kalocsai Korona rádiónál rosszabb már nem létezik!
attisdújv írta:Ez egy fos rádió! Amatőr, óvodás reklámokkal, öntelt műsorvezetővel(Elvis). Pf... Ha meg a konkurencia kidől, akkor szerinted mitől lennének jobbak? Bár innen csak felfelé visz az út! Világóra: New Yorkban 9 óra van Sydneyben meg hajnali xy! MuHA-HA-HA.Pedig érdekes, mert sokkal több reklám megy egy jó ideje, mint az El-DO-n.Kit érdekel ez itt Dunaújvárosban? Még támogatja is valaki ezt a műsorszámot? Az első megszólalásig tudom hallgatni ezt a rádiót!
attisdújv írta:Ez egy fos rádió! Amatőr, óvodás reklámokkal, öntelt műsorvezetővel(Elvis). Pf... Ha meg a konkurencia kidől, akkor szerinted mitől lennének jobbak? Bár innen csak felfelé visz az út! Világóra: New Yorkban 9 óra van Sydneyben meg hajnali xy! MuHA-HA-HA.Pontosan azért írtam így: "de remélem lesz további fejlődés...főleg ha a konkurencia kidől!" hogy ha nem lesz EL-DO...attól még ne laposodjanak el...[ Lásd Neo OFF...ClassKit érdekel ez itt Dunaújvárosban? Még támogatja is valaki ezt a műsorszámot? Az első megszólalásig tudom hallgatni ezt a rádiót!