mihalylovics írta:Terveztem még a hét közben, hogy írok ide, de nem volt időm. Most viszont megteszem.
A DRS-ban ez a "vissza a suliba"-hét nálam kicsapta a biztosítékot. Főleg az, amikor reklámozták, hogy pénteken valami "Music Killers-Diákhitel party" volt, vagy mi a halál, nem tudom, egyből eltekertem. Ezzel is próbálják a fiatalokat rábeszélni a diákhitelre, és ezzel együtt adósságba verni, borzasztó... Ezért nálam szlovák Europa 2 szólt Music FM helyett, nem érdekel, hogy szlovákul karattyol, legalább nem beszélnek sokat...
Ezek szerint Te tv-t sem nézel, mert ott is nyomatják, és utcára se teszed ki a lábad, mert ott is számtalan buszmegállóban és óriás plakáton is arra buzdítanak, hogy vedd fel a diákhitelt. Sőőőt még a többi rádióban is megy a reklám. És akkor a tv-ben meg még ott a sok uzsorakamatos hitelintézet, akik ugyan úgy hirdetnek.
És attól, hogy erre buzdítanak, még nem kell felvenni ész nélkül. Akinek szüksége van rá, az felveszi, aki meg anélkül veszi fel, hogy szüksége lenne rá, mert Apu mindent fizet, kivéve az alkoholt, meg a bulizást, az meg már ne is haragudj, de megérdemli. Ha holnaptól arra fog buzdítani egy plakát, vagy egy rádióműsor, hogy vegyél fegyvert, és lődd vele térkalácson a sarki péket, azt se fogod megtenni, azért, mert azt mondták egy plakáton.
Borzasztó ez a világ.