RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#110929  Szerző: asr27

Szerintem nagyon gáz, hogy ma az összes posztjuk a Valentin nappal kapcsolatos!
De ez még nem elég nekik. Ma 5 percet hallgattam ezt a rádiót délután, utána meguntam, hogy Balogh Tomi is csak a Valentin nappal kapcsolatos hülyeségekről szövegelt.
Lassan nagyobb "ünnep" lesz hazánkban ez a nap, mint Karácsony. :S
 #110845  Szerző: krisz83

Azért elég sok számot előbb játszanak mint bárki más Magyarországon (Legalábbis itt Pesten). Pitbull feat. Christina Aguilera - Feel This Moment, Nelly Furtado - Waiting For The Night, az új Pink dalt és Britney & Will I Am közösét is előbb játszották mint pl. a Class.
És a Made in Hungaryban is elég sok a dalpremier. Radics Gigi, Gáspár Laci, Janicsák Veca, Péter Sz. Szilvi, stb...
 #110836  Szerző: samsung

Fittikém A Kém
Pajtikáim !
Köszönöm a támogató üziket és, hogy gondoltok rám, nem hanyagolni szeretnélek benneteket, csak nyugodtan próbálok meggyógyulni, már itthon. Ígérem jelentkezem !
 #110826  Szerző: Dawe1797

PooLee írta:Pedig az elmúlt hónapokban sikerült az Európához viszonyított lemaradásunkat 4-5 hónapról 1-2 hónapra csökkenteni. Ezek szerint most visszakoznak? Mondjuk nem divat Európához viszonyítani mostanában, hanyatlik ugyebár, mi meg felfelé ívelünk!
Nyáron még volt hogy 1 hetes számokat is játszott, de mostanában 1-2 hónap után kezdi játszani. Azért nem kéne a R1 szintjére lesüllyedni!
Ja és akkor azért volt szimpatikus ez a rádió, mert friss számokat játszott és változatosabb volt. Remélem, hogy március 7-én változnak egy kicsit ilyen téren :)
 #110824  Szerző: PooLee

Pedig az elmúlt hónapokban sikerült az Európához viszonyított lemaradásunkat 4-5 hónapról 1-2 hónapra csökkenteni. Ezek szerint most visszakoznak? Mondjuk nem divat Európához viszonyítani mostanában, hanyatlik ugyebár, mi meg felfelé ívelünk!
 #110809  Szerző: noartist

djlacee írta:
adminisztrator írta:Vagy talán rájöttek, hogy nem attól fogják sz*rráhallgatni az adót, ha 1 hetes dalokat rak adásba ismert, tesztelt zenék helyett?!
Mert az még sehol se vált be.
:ayfkm:
Ez is már csak egy kiköpött Rádió1 némi dumával,én már nagyon meguntam. :sealed:
 #110807  Szerző: djlacee

adminisztrator írta:Vagy talán rájöttek, hogy nem attól fogják sz*rráhallgatni az adót, ha 1 hetes dalokat rak adásba ismert, tesztelt zenék helyett?!
:ayfkm:
 #110805  Szerző: Csongii

Azért amit a Class játszik, azt nem nevezném 1 hetes ismeretlennek. :shock:
Na meg a Rádió1 is kivárja a sorát. Ha az itthoni fogadtatásra várnak, akkor viszont inkább hónapokig ne játsszák, csak ha már kiment a divatból. :D
 #110804  Szerző: markfelt

Vagy talán rájöttek, hogy nem attól fogják sz*rráhallgatni az adót, ha 1 hetes dalokat rak adásba ismert, tesztelt zenék helyett?!
 #110801  Szerző: Dawe1797

Újdonságok a Music Fm-en: Girls Aloud - Something New (a Class Fm december 18. óta játssza), és Icona Pop - I Love It (a Rádió 1 november 29. óta játssza).
Ideje lenne összeszedni magát a Music Fm-nek (mint pár hónapja volt)!!! :x
  • 1
  • 421
  • 422
  • 423
  • 424
  • 425
  • 565