RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#110875  Szerző: LuciFerko

Csongii írta:
1. 152/2013. A Kalocsa 94,5 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási
lehetőség pályázati felhívás tervezete
Kalocsán lesz még egy freki?? Mert ilyet nem találtam a frekvencia listában ami itt van a radiosite.hu-n. :o
közösségi lesz vajon?
 #110872  Szerző: Csongii

1. 152/2013. A Kalocsa 94,5 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási
lehetőség pályázati felhívás tervezete
Kalocsán lesz még egy freki?? Mert ilyet nem találtam a frekvencia listában ami itt van a radiosite.hu-n. :o
 #110866  Szerző: Ivoa

Csongii írta:
Ivoa írta: Lassan a Kék Dunától is búcsúzni kell... hacsak nem marad egy móvári és egy székesfehérvári adó.
Móvár és Fehérvár elég valószínű, hogy lesz sokáig, mivel tavaly nyerték meg őket. :)
Komárom nélkül viszont nem érik már el se egom felét, se ttb-t. Franya... Győr is lejár nekik idén vagy jövőre.
De rengeteg másik ilyen van ahol elkopik a rádió, lásd az N-Joy-t.
Tudom, ezért is írtam :) De reklámszervező legyen a talpán, aki talál Móvárra és Fehérvárra (így együtt) hirdetőt. :P Meglep, hogy Komáromra van ideiglenesük, de csak a Forrás pályázatát fogadták be. Győr 91,5-re meg lehet fogadni, hogy mi lesz - sok jót nem várok. Ott még nincs Katrádió :P
 #110841  Szerző: Csongii

Ivoa írta: Lassan a Kék Dunától is búcsúzni kell... hacsak nem marad egy móvári és egy székesfehérvári adó.
Móvár és Fehérvár elég valószínű, hogy lesz sokáig, mivel tavaly nyerték meg őket. :)
Komárom nélkül viszont nem érik már el se egom felét, se ttb-t. Franya... Győr is lejár nekik idén vagy jövőre.
De rengeteg másik ilyen van ahol elkopik a rádió, lásd az N-Joy-t.
 #110839  Szerző: Ivoa

Csongii írta:
Kenezygy1038 írta:Tisztelt Média és Hirközlési Hatóság ! Budapest meg érdelmenne új frekvenciát Kék Duna Rádiónak !
Sz.v.sz. annak is nagyon örülnének, ha Ttb és Egom náluk lenne.
Komáromon sincs engedélyük, mivel felfüggesztették a pályáztatást, őket meg kizárták.
Lassan a Kék Dunától is búcsúzni kell... hacsak nem marad egy móvári és egy székesfehérvári adó.
 #110834  Szerző: Csongii

Kenezygy1038 írta:Tisztelt Média és Hirközlési Hatóság ! Budapest meg érdelmenne új frekvenciát Kék Duna Rádiónak !
Sz.v.sz. annak is nagyon örülnének, ha Ttb és Egom náluk lenne.
 #110832  Szerző: asr27

A fórum pedig megérdemelné, hogy a Magyar helyesírás szabályainak megfelelően írj ide!
Amúgy meg ennyi erővel a Rádió1, Radio Face, RiseFM, stb... is megérdemelne egy budapesti frekvenciát!
 #110831  Szerző: szemilan

De ez nem kívánságműsor....
 #110655  Szerző: mihalylovics

Csongii írta:Fura, de nekem is úgy tűnik, hogy most sokkal aktívabban pörög a munka náluk.
Igazatok van, csak az lenne a legjobb, ha a frekik jó része nem közösségi lenne...
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 107