Csongii írta:közösségi lesz vajon?1. 152/2013. A Kalocsa 94,5 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatásiKalocsán lesz még egy freki?? Mert ilyet nem találtam a frekvencia listában ami itt van a radiosite.hu-n.
lehetőség pályázati felhívás tervezete
Csongii írta:közösségi lesz vajon?1. 152/2013. A Kalocsa 94,5 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatásiKalocsán lesz még egy freki?? Mert ilyet nem találtam a frekvencia listában ami itt van a radiosite.hu-n.
1. 152/2013. A Kalocsa 94,5 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatásiKalocsán lesz még egy freki?? Mert ilyet nem találtam a frekvencia listában ami itt van a radiosite.hu-n.
Csongii írta:Tudom, ezért is írtamIvoa írta: Lassan a Kék Dunától is búcsúzni kell... hacsak nem marad egy móvári és egy székesfehérvári adó.Móvár és Fehérvár elég valószínű, hogy lesz sokáig, mivel tavaly nyerték meg őket.![]()
Komárom nélkül viszont nem érik már el se egom felét, se ttb-t. Franya... Győr is lejár nekik idén vagy jövőre.
De rengeteg másik ilyen van ahol elkopik a rádió, lásd az N-Joy-t.
Ivoa írta: Lassan a Kék Dunától is búcsúzni kell... hacsak nem marad egy móvári és egy székesfehérvári adó.Móvár és Fehérvár elég valószínű, hogy lesz sokáig, mivel tavaly nyerték meg őket.
Csongii írta:Komáromon sincs engedélyük, mivel felfüggesztették a pályáztatást, őket meg kizárták.Kenezygy1038 írta:Tisztelt Média és Hirközlési Hatóság ! Budapest meg érdelmenne új frekvenciát Kék Duna Rádiónak !Sz.v.sz. annak is nagyon örülnének, ha Ttb és Egom náluk lenne.
Kenezygy1038 írta:Tisztelt Média és Hirközlési Hatóság ! Budapest meg érdelmenne új frekvenciát Kék Duna Rádiónak !Sz.v.sz. annak is nagyon örülnének, ha Ttb és Egom náluk lenne.
Kenezygy1038 írta:Tisztelt Média és Hirközlési Hatóság ! Budapest meg érdelmenne új frekvenciát Kék Duna Rádiónak !A fórum pedig megérdemelné, hogy a Magyar helyesírás szabályainak megfelelően írj ide!
Kenezygy1038 írta:Tisztelt Média és Hirközlési Hatóság ! Budapest meg érdelmenne új frekvenciát Kék Duna Rádiónak !De ez nem kívánságműsor....
Csongii írta:Fura, de nekem is úgy tűnik, hogy most sokkal aktívabban pörög a munka náluk.Igazatok van, csak az lenne a legjobb, ha a frekik jó része nem közösségi lenne...