RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#111126  Szerző: asimov

Nálam ez a megvágósdi "A Szikla" c. filmnél érte el a tűréshatárt.
Azelőtt is csak ritkan néztem ilyen kereskedelmi tv-ket, de az említett filmet bírtam annyira, hogy erőt vegyek az anti tv2/rtl berögzülésemen... Persze számítottam is némi hiányra, de végülis 18-as korhatárral, valami este 11 órakor adta le a TV2 talán. Annyira csak nem lesz rossz... hat az lett, végig se néztem.
Minden, kicsit is erőszakos(abb) jelenetet kivágtak a filmből, de annyira, hogy az bőven az értelmezhetőség rovására ment. Pár netes fórumon napok múlva is ez a "kivágosdi" volt a téma. (A kommentelők egyik fele nem értett meg egy sor jelenetet, a másik fele meg röhögött/mérgelődőtt a sok kivágáson.)
Magával a reklámbevágással, pld. dokumentum- vagy természetfilmekben semmi bajom (NGC, Animal Planet, Discovery, stb) főleg azért, mert itt nem kivágnak, hanem bevágnak. Óriási különbség. (A legtöbb produkció nyilvanvalóan ehhez a vetitési eljáráshoz van gyártva is.)
Amit "A Szikla"-val műveltek az illetékesek, túlment minden határon.

Ez már sok éve volt, és azóta nem voltam a tv2, rtl és hasonszőrű társai közelében, és időről-időre meg is győződöm arról, hogy nem is kell ezt erőltetnem.
Pasa írta:
adminisztrator írta:Csak nekem tűnt úgy, hogy tegnap legalább 2 helyen megnyesték a Holnapután c. filmet az RTL Klubon?
Bocs, de te tényleg meg vagy lepődve, vagy csak ugratsz bennünket? Ez kb. 15 éve így megy a kereskedelmi csatornákon...
 #111121  Szerző: markfelt

Pasa írta:
adminisztrator írta:Csak nekem tűnt úgy, hogy tegnap legalább 2 helyen megnyesték a Holnapután c. filmet az RTL Klubon?
Bocs, de te tényleg meg vagy lepődve, vagy csak ugratsz bennünket? Ez kb. 15 éve így megy a kereskedelmi csatornákon...
Sztem ez volt 10 év után az első alkalom, amikor 5 percnél huzamosabb ideig néztem országos tévét, szóval bár már hallottam róla, testközelből tapasztalni sokkoló újdonság volt. :D
 #111115  Szerző: Glenn

#111082  Szerző: Roger

adminisztrator írta:A Holnaputánban szerintem nem voltak "parás" részek, egyszerűen kereskedelmi kivágás volt, jusson több hely a reklámnak.

A történetszálat nem befolyásolta nagyban az a kábé 10 perc, amit nem adtak le, töltelék izé volt, de akkor sem korrekt szerintem ez a megoldás. Egyébként elég feltűnő volt, mert bár a kivágott rész előtti és utáni jelenet ugyanazon a helyszínen zajlott, de az alákevert zene megugrott.

Valahogy ez jut róla eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=sT92rx0_LDY
:hehe:
 #111080  Szerző: markfelt

A Holnaputánban szerintem nem voltak "parás" részek, egyszerűen kereskedelmi kivágás volt, jusson több hely a reklámnak.

A történetszálat nem befolyásolta nagyban az a kábé 10 perc, amit nem adtak le, töltelék izé volt, de akkor sem korrekt szerintem ez a megoldás. Egyébként elég feltűnő volt, mert bár a kivágott rész előtti és utáni jelenet ugyanazon a helyszínen zajlott, de az alákevert zene megugrott.

Valahogy ez jut róla eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=sT92rx0_LDY
 #111079  Szerző: Roger

Persze, eleve minek nézek RTL Klubot... meg a Holnaputánt, ami egy ***, és minek fosom a szót róla, mikor volt már ilyenre példa? Meg úgy amblock, mi változna tőle? MINEK NÉZEK TÉVÉT?

Miért nem hagyom abba a hozzászólás írását?

:megusta:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Egyébként a Cool-on is múltkor megvágták a Képletet és a Legenda vagyok-ot is...csak akkor miért adják be ha az izgalmasabb részek piatt para van, hogy ejnye~bejnye lesz...
 #111075  Szerző: markfelt

Csak nekem tűnt úgy, hogy tegnap legalább 2 helyen megnyesték a Holnapután c. filmet az RTL Klubon?

Persze, eleve minek nézek RTL Klubot... meg a Holnaputánt, ami egy szar, és minek fosom a szót róla, mikor volt már ilyenre példa? Meg úgy amblock, mi változna tőle? MINEK NÉZEK TÉVÉT?

Miért nem hagyom abba a hozzászólás írását?

:megusta:
 #110860  Szerző: krisz83

adminisztrator írta:Bukta :)

http://www.origo.hu/teve/20130212-elpor ... ljait.html
Kíváncsi leszek ezekre a számokra mondjuk 1-2 hét múlva. A hosszú kihagyás után visszatérő VV-nek is kellett pár hét mire beindult, aztán szinte rendre nyerte a sávját. Ez a 3-4% meg nem akkora különbség. Ahhoz képest hogy mondjuk a TV2 sz@rrá promózta a Bűnök és Szerelmeket, és mégis tátongó űr van közte és a Fókusz között (A Fókusz javára).
Majd kiderül. Azért az Rtl nézettségbe ritkán nyúl mellé.
 #110857  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta:Bukta :)

http://www.origo.hu/teve/20130212-elpor ... ljait.html
Nem meglepő, szerintem rendkívül unalmas és erőltetett volt, arról nem is beszélve, hogy ez az egy kamerával kapkodás ide-oda egy kábeles csatornán elmegy, de egy piacvezetőhöz nem illik.
Az rendben van, hogy a Barátok Köztnek is kellett félév, de most a jelenlegi helyzetben nem engedheti meg magának ezt az RTL. Gyanítom ha a hét további részében is így teljesít, jövő héten már akár le is kerülhet a műsorról, esetleg át lehetne pakolni a Cool-ra vagy az RTL2-re.
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 199