RADIOSITE Fórum

• Best FM - Debrecen - 104.6 MHz

#115207  Szerző: noartist

donder írta:
Jani98 írta:Áramszünet miatt OFF Air..
Működik az adás mind a 104.6-on és neten is.
Ezek szerint már megy..
 #111603  Szerző: markfelt

oldman írta:Teljesen igazad van. Senki nem venné zokon. Ez van és kész. Akik meg most nyertek, 2-3 frekit, vagy folytatják azoknak is megadhatnák a lehetőséget a hálózatra meg vételkörzetre. Amilyen anyagi helyzetben vannak a rádiók, ez sok segítség lenne, amúgy meg nincs annyi helyi hír, ami indokolttá tenné, hogy egymástól 15-40 km-re lévő rádiós társaságok, 24 órás külön adásfolyamot készítsenek. Vannak olyan rádiók, amelyek évek óta vételkörzetben működtek, most meg külön adást kell csinálniuk. Értelmetlen.
http://mediatanacs.hu/cikk/155545/A_Med ... hatarozata

Tévedtem.
 #111550  Szerző: oldman

Teljesen igazad van. Senki nem venné zokon. Ez van és kész. Akik meg most nyertek, 2-3 frekit, vagy folytatják azoknak is megadhatnák a lehetőséget a hálózatra meg vételkörzetre. Amilyen anyagi helyzetben vannak a rádiók, ez sok segítség lenne, amúgy meg nincs annyi helyi hír, ami indokolttá tenné, hogy egymástól 15-40 km-re lévő rádiós társaságok, 24 órás külön adásfolyamot készítsenek. Vannak olyan rádiók, amelyek évek óta vételkörzetben működtek, most meg külön adást kell csinálniuk. Értelmetlen.
 #111546  Szerző: markfelt

oldman írta:Utána kellene nézni, de erre én lusta vagyok, de tán a Lánchíd esetében engedélyezték ugyan ezt. Sanszos, hogy tévedek, mert csak szórványemlékeim vannak erről.
Igen, nagyon érdekes módon egyszer csak valahogy odacsinálódott "Dunaújváros 99.1" a Lánchíd Rádió hatósági szerződésébe, mint frekvencia, vételkörzet-bővítésként. De hát mit sajnáljuk, csak 70-80.000 főről van szó.

Egyébként sokkal korrektebb eljárásnak tartanám, ha összekoccintanák a buksijaikat az illetékesek, 1 hónap alatt kidolgoznának egy olyan frekvenciacsomagot helyi frekvenciasávokból a Lánchíd és a Kat. Rádiónak, ami 70+%-os lefedettséget biztosít, lenne egy látszat-pályázat, oszt kész. Nem kéne szenvedni egyesével.
 #111545  Szerző: oldman

Utána kellene nézni, de erre én lusta vagyok, de tán a Lánchíd esetében engedélyezték ugyan ezt. Sanszos, hogy tévedek, mert csak szórványemlékeim vannak erről.
 #110911  Szerző: orrhang

mostanában nem hallgattam, de amikor váltottak, akkor kb ugyanolyan volt és ugyanarra a mechanikára is épült. Amúgy azért is vállt be, mert Janó és Tomi egyénisége nagyon hasonló és erre épült az egész. Gyanítom, hogy mára már igencsak elfáradt a műsor.
 #110897  Szerző: Pihe

Én emlékszem jó volt az is más műsorvezető más személyiség de az is jó volt a maga idejében.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 33