RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#11315  Szerző: operator

LuciFerko írta:Közben a hétvégén megint bukott egy 1 wattos kalóz Fehérváron :evil:
Ott nem állt a háttérben Veres János... :)
 #11175  Szerző: LuciFerko

Közben a hétvégén megint bukott egy 1 wattos kalóz Fehérváron :evil:
 #11173  Szerző: Pasa

Hát... hát... nem jutok szóhoz! Itt mindent lehet...
 #11156  Szerző: Obladioblada

Tanulságos és érdekes kis olvasmány. Köszi. ;)
 #11106  Szerző: Johnny

Jujj jujj egy másik új kedvenc szintén a műfüves kis pálya bal oldaláról.

"...hogy én egy picit megsajnáltam
ezt a műsorszolgáltatót és azt mondom, hogy hát a végleges kivégzés után még nem kell
olyan gyorsan még pénzbírságot is a kivégzett rádiónak odatenni, bár teljesen jogszerűen, én
azt elismerem.
Én az idővel vagyok problémában és ezért fogok a magam részéről
tartózkodni. Én várnék vele. Nem sürgős ez..."
 #11105  Szerző: Johnny

Lehet hogy már olvastátok, de azért a sok nevetséges halandzsa közül én kiemelném a kedvencemet.

Ladvánszky György:
"...Én nem azt mondtam, hogy ez most, szóval a 2006-os díjtartozás az, nagyon sok díjtartozás
sokáig húzódik. Azt nem lehet, nem összekeverem, de a megvonástól a jogosulatlan
műsorszolgáltatási időszakkal, tehát az időszakokat részekre kell osztani, mint az időt. Tehát
én nem számítom oda, amikor először bűnbe esett és én onnét számolom, amikor megvontuk.
Az pedig nem volt olyan rég, tehát nem kell annyira igyekezni. Változatlanul ezt mondom. A
másik, hogy az időhúzás is lehet sportszerű, mert úgy tudom, mondjuk a kézilabdába 50
másodpercig, ha jól emlékszem ugye adogatják ott a labdát, mégis sportszerű a mérkőzés.
Tehát joga van 50 másodpercig. Neki már 51-ben van, én ezt elismerem, de én most vagy
szünetet kérnék, mert nem tudom mi történne..."
:?:

forrás:
http://ortt.hu/jegyzokonyvek/jegyzokony ... 134344.pdf 5.old.
 #11028  Szerző: MrG

centerweb írta:Ez a 128-as stream processzáltatlan, közvetlenül a keverőből jön. Attól függetlenül itt akad(hat). A múltkor (1 hete?) amikor ismerősöknél ez szólt, kb. 2 percenként akadt 20másodpercekre. A processzor presetje sem túl jó szvsz. éterben.
Az rossz. Gondolom a miskolciról beszélsz, mert a nyíregyi úgy hallom éterből vett, mivel picit FM zajos.
 #11027  Szerző: centerweb

Ez a 128-as stream processzáltatlan, közvetlenül a keverőből jön. Attól függetlenül itt akad(hat). A múltkor (1 hete?) amikor ismerősöknél ez szólt, kb. 2 percenként akadt 20másodpercekre. A processzor presetje sem túl jó szvsz. éterben.
 #11025  Szerző: MrG

Csak hogy ne csak fikkantás legyen (meg legyen kis kitekintés az Advertum-botrányos témán túlra) itt a topicban:
Fél óra Gold FM kívánságműsor hallgatás után egyelőre pozitív a véleményem a rádiót (Nyíregyháza, Miskolc) illetően. A zene 65%-ban jó, a maradék 35% viszont meglehetősen "prolicentrikus", az ilyen Szatmári-ismeretlenkülföldituctuc vonal és a Dobrády Ákos-Fiesta sáv által bezárt kategóriákat szerintem hanyagolni kéne. Nyilván van ott igény erre, de szerintem mindenhol az országban sanszos, hogy nem lesz nyerő. Túlzásba viszik kicsit a tuctucot és a rosszabb remixeket is. A szignálpark nekem bejön, 10-es skálán 8-as. Biztos ügyes a cég, akivel csináltatták. A műsorvezetőket nagyon jóindulattal próbáltam hallgatni, de nem sikerült semmilyen szimpatikus dolgot felfedeznem bennük (hansúlyozom, csak a kívánságműsor hölgy és úr műsorvezetőjét hallottam eddig). Kicsit ügyetlenek, kicsit unalmasan-, kicsit sokat beszélnek, kicsit rosszul van beállítva a mikrofonprocesszoruk(...) stb. Talán próbálkozni kéne a késleltetett speak-es megoldással. Na mindegy, az NYF-en nyilván van sok tehetséges hallgató, aki alkalmasabb lenne. Vannak még apróbb igénytelenségek, de egy kis odafigyeléssel ezeket ki lehetne küszöbölni.
Az off air arculat (többek közt a honlap) nekem nem tetszik, bár egyes felületeken Horváth Éva mellei a ronda logo által okozott nem túl jó összképet kicsit javítják. A technikai részhez nem tudok hozzászólni, a minőséget nem lehet megítélni egy 128k minőségű stream által, de biztos jó, akadást nem hallottam.

Na mindegy, ezek ellenére egész hallgatható így első blikkre.
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 222