RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#111303  Szerző: bertokattila

Dani írta:Amennyiben a Music FM is, a néhai Roxy rádióhoz hasonlóan a lassú pusztulás útjára akar lépni, akkor adja csak nyugodtan a rég lejárt Bumerángot... A hallgatói 3/4 részét el fogja veszíteni ezzel a Music FM! Szégyen és gyalázat lenne, ha ez megvalósulna!
Ki mondta, hogy meg fog valósulni? Ezek csak elméletek és pletykák keveréke.
 #111302  Szerző: Dani

Amennyiben a Music FM is, a néhai Roxy rádióhoz hasonlóan a lassú pusztulás útjára akar lépni, akkor adja csak nyugodtan a rég lejárt Bumerángot... A hallgatói 3/4 részét el fogja veszíteni ezzel a Music FM! Szégyen és gyalázat lenne, ha ez megvalósulna!
 #111292  Szerző: mlaszlo

bumfan írta: Hmm.. A fene se tudja, de lehet végül itt köt ki a Bumeráng! Balázs végre nem veri majd a seggét, hogy 'jaj nekem, mi lesz velünk, nincs konkurencia, elfáradunk..blablabla'!
Azért van egy hangyányi különbség a Class FM és a Music FM lefedettsége között, tehát igazi konkurenciát nem jelentene a Morning shownak, valamint a Music FM-nek nem tudom a jelenlegi formájában megérné-e a Bumeráng. Kérdés ki tudnák-e gazdálkodni, másrészt reggel 6 és 10 között lenne több hallgató, de borítékolható, hogy a Bumeráng hallgatók nagy része 10 után kapcsolna is el máshova erről a zenei kínálatról.
 #111287  Szerző: bertokattila

bumfan írta::) Hoppá! Juhász Gergő! Aztán most csekkoltam a Facebook-ot, és már egy-két ember a Bumeráng Dream Team-ből is leigazolt a Music FM-hez! És ugye ott volt a múlt heti István Danis megjelenés is! :)
Hmm.. A fene se tudja, de lehet végül itt köt ki a Bumeráng! Balázs végre nem veri majd a seggét, hogy 'jaj nekem, mi lesz velünk, nincs konkurencia, elfáradunk..blablabla'!
Aztán a törzshallgatók fele majd háborút akar az Önindítóért, és megint szétszedi a rádiót, hogy ez arconköpés stb.. Oké, ez a része érthető. De ha a nyers üzleti részét nézed az egésznek, akkor már megéri a Bumerángot leigazolni. Egy dolog igaz a bulvárpletykákból. És ez az, hogy a stáb összköltségét a végtelenségig minimalizálták. Ezt megerősítette Boros Lali is a csütörtökönkénti internetes adásaiban, még január első heteiben.
Na de ugye ez csak egy vízió! Bár nem kizárt, hogy így történjenek a dolgok! Vagyis, hogy a Music Fm-en repüljön tovább az ausztrál hajítófa!
Ebben van valami, de nagyon remélem, hogy nem így lesz, mivel én az önindítót hallgatom.
 #111286  Szerző: bumfan

Hol írtam én, hogy a Dream Team tagja István Dani!? :P
Az erre vonatkozó részben lévő 2 ember kilétét fel sem fedtem! :)
A többi meg mint írtam, csak elmélkedés! Hadd elmélkedjek már, ha lehet! Köszi.
 #111285  Szerző: Ivoa

bumfan írta::) Hoppá! Juhász Gergő! Aztán most csekkoltam a Facebook-ot, és már egy-két ember a Bumeráng Dream Team-ből is leigazolt a Music FM-hez! És ugye ott volt a múlt heti István Danis megjelenés is! :)
Hmm.. A fene se tudja, de lehet végül itt köt ki a Bumeráng! Balázs végre nem veri majd a seggét, hogy 'jaj nekem, mi lesz velünk, nincs konkurencia, elfáradunk..blablabla'!
Aztán a törzshallgatók fele majd háborút akar az Önindítóért, és megint szétszedi a rádiót, hogy ez arconköpés stb.. Oké, ez a része érthető. De ha a nyers üzleti részét nézed az egésznek, akkor már megéri a Bumerángot leigazolni. Egy dolog igaz a bulvárpletykákból. És ez az, hogy a stáb összköltségét a végtelenségig minimalizálták. Ezt megerősítette Boros Lali is a csütörtökönkénti internetes adásaiban, még január első heteiben.
Na de ugye ez csak egy vízió! Bár nem kizárt, hogy így történjenek a dolgok! Vagyis, hogy a Music Fm-en repüljön tovább az ausztrál hajítófa!
Egetrengető marhaság, amit írsz. A Bumeráng nem fog visszatérni a Music FM-en. István Dani, meg a Bumeráng háttéremberei pedig nem azonosak a Bumeránggal.
 #111284  Szerző: bumfan

:) Hoppá! Juhász Gergő! Aztán most csekkoltam a Facebook-ot, és már egy-két ember a Bumeráng Dream Team-ből is leigazolt a Music FM-hez! És ugye ott volt a múlt heti István Danis megjelenés is! :)
 #111283  Szerző: asr27

Csongii írta:
asr27 írta: Egyébként semmi hivatalos közlemény nincs, hogy a RiseFm fog megszólalni a Győr 96.4-en, nehogy csalódás érjen...
Előre is bocs az OFFért, de ennél mi kell hivatalosabb?? http://mediatanacs.hu/dokumentum/156286 ... arozat.pdf
Az oké, hogy a médiatanács részéről van hivatalos közlemény, de a rádió oldaláról nagy a hallgatás. Sőt még a Fb oldalukról is törlik, ha valaki odaírja, hogy ők lesznek Győrben. Műsorvezetők, műsorok nélkül nehéz lesz hosszú távon működni... A tegnapi bulijukat is lefújták, ismeretlen okok miatt. Ráadásul ez az 1 hónapja tartó StereoFm-es dolog sem véletlen. Ha minden rendbe lenne a rádiónál és tényleg csak egy hacker támadás miatt van átnevezve a streamjuk akkor már rég visszaírták volna a rendes nevére. A weboldaluk is még mindig stereofm.hu alatt fut... Nagy itt a titkolózás...
 #111278  Szerző: bertokattila

asr27 írta:
samsung írta:hát ugye a RiseFm most nyert új frekvenciát és kellenek a Régi/új műsorvezetők :D
Nem akarlak kiábrándítani, de szerintem egy győri frekvencia nem fogja tudni "megmenteni" a rádiót... A R1 sem bírta budapesti freki nélkül. Úgy gondolom, ha lesz is műsorvezető a RiseFm-nél, akkor azok nem a MusicFm műsorvezetői lesznek.
Egyébként semmi hivatalos közlemény nincs, hogy a RiseFm fog megszólalni a Győr 96.4-en, nehogy csalódás érjen...
Szerintem sem fog átmenni senki a rise fm-hez, főleg nem a Music fm- től, aminek a 2. legértékesebb kereskedelmi frekvenciája van a Class után.
  • 1
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 565