RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#111349  Szerző: Dani

"Hát?"

A Roxynak a színvonala is úgy romlott, hogy folyamatosan stílust változtatott, nem találta a helyét, a műsorvezetők is mindig cserélődtek, ilyesmire gondolok.
 #111348  Szerző: djlacee

frekivadasz írta:Szeretnélek megkérni Benneteket, hogy amennyiben a legutolsó hozzászólásra reflektáltok, feleslegesen ne idézzétek azt be, sokkal átláthatóbb marad így a fórum. Köszönöm!
Speciel az én hibám, megpróbáltam a lezáratlan quote-okat rendezni, de ezek szerint nem sikerült :blush: :boldog:
 #111347  Szerző: frekivadasz

Szeretnélek megkérni Benneteket, hogy amennyiben a legutolsó hozzászólásra reflektáltok, feleslegesen ne idézzétek azt be, sokkal átláthatóbb marad így a fórum. Köszönöm!
 #111345  Szerző: bertokattila

Dani írta:
bertokattila írta:
samsung írta:Kétlem hogy tönkremegy van itt pénz dögivel...
Persze, hogy nem megy tönkre. Itt egész másrol van szó.
Levi, Steve szabin voltak, Iller Bálint beteg.
Fittit nemtom, de sztem valami olyasmi lehet a háttérben, mint nyáron. Csak az a fura, hogy most kb3 hete korházban van.
Nem anyagi jellegű tönkremenetelre gondoltam.

Hát?
 #111344  Szerző: Dani

bertokattila írta:
Fittit nemtom, de sztem valami olyasmi lehet a háttérben, mint nyáron. Csak az a fura, hogy most kb3 hete korházban van.
Nem anyagi jellegű tönkremenetelre gondoltam.
 #111342  Szerző: bertokattila

#111340  Szerző: samsung

Kétlem hogy tönkremegy van itt pénz dögivel...
 #111339  Szerző: Dani

LuciFerko írta:Kórházban van nem? Nem kéne egyből kombinálni. :S
adminisztrator írta:Igen, bár az sejtet valamit, hogy eltüntették minden nyomát a honlapról.
bertokattila írta:És Fitti is leszedte facebook profiljáról, hogy a Drs-ben dolgozik. :-(
Kezdődik a Roxy rádió féle lassú agónia... :( Pedig egy jó rádiónak indult, sajnálom, ha ez is tönkremegy...
 #111338  Szerző: bertokattila

Kórházban van nem? Nem kéne egyből kombinálni. :S[/quote]
Igen, bár az sejtet valamit, hogy eltüntették minden nyomát a honlapról.[/quote]
És Fitti is leszedte facebook profiljáról, hogy a Drs-ben dolgozik. :-(
 #111334  Szerző: Nickman

adminisztrator írta: Igen, bár az sejtet valamit, hogy eltüntették minden nyomát a honlapról.
Legutóbb amikor Kőváry Barna helyettesítette Fittit akkor a honlapról lekerült Fitti leírása és Barnáé került a helyére. Ahogy most Horváth Szilárdé szerepel. Na de egyszer biztos kapunk pontos infót a helyzetről.
  • 1
  • 416
  • 417
  • 418
  • 419
  • 420
  • 565