RADIOSITE Fórum

• Balaton FM - Fonyód - 101.3 MHz

#111407  Szerző: markfelt

Attis írta:
mimi írta:
Csongii írta:Nem nagyon tehetik, mivel 0-tól 5-ig nem számít, hogy milyen zene szól. Azt a részt nem figyelik sajnos... :gülü:
Tudtommal 24 órára vetítve is, és 05-23 közt is meg kell lennie az aránynak.
Félig off... Ekkora marhaságot, mint ez a magyar zenei arány... Ez gyakorlatilag a tematikus rádiók halála.. EU-s ország vagyunk, lehetne európai zenei-kvóta.
Én bevezetném még azt is, hogy a magyar zenei arányon belül legyen egy legalább 60-70%-os szittyamagyar kvóta is, ahol csak Kárpátia, Fankadeli, Ákos stb. mehessen reggel 6 és 10, valamint délután 2 és 6 között.
 #111406  Szerző: Attis

mimi írta:
Csongii írta:Nem nagyon tehetik, mivel 0-tól 5-ig nem számít, hogy milyen zene szól. Azt a részt nem figyelik sajnos... :gülü:
Félig off... Ekkora marhaságot, mint ez a magyar zenei arány... Ez gyakorlatilag a tematikus rádiók halála.. EU-s ország vagyunk, lehetne európai zenei-kvóta.
 #111400  Szerző: mimi

#111364  Szerző: asr27

Indulás után amikor vételkörzetben tartózkodtam, időnként belehallgattam, de akár hányszor odakapcsoltam, csak olyan zenék mentek (többnyire külföldi) amiket más rádiók (Danubius, Petőfi, Class, Neo) már agyon játszottak. Pedig indulás elött azt gondoltam, hogy egy lendületes rádió lesz, nem pedig unalmas.
Így szerintem túl sokáig nem fogják húzni. A hallgatók (ha vannak) előbb utóbb megunják. Reklámokat nem nagyon hallottam eddig, előbb utóbb elfogy a pénz is...
Szerintem is jobb lett volna, ha a fonyódi frekit a R1 nyeri, ott már úgyis elég gyenge a tihanyi adó. A siófokit pedig a Face-nek kellett volna adni.
 #111359  Szerző: Csongii

Attis írta:Éjjel nem hallgatom ezt a rádiót (napközben se fogom többet), de gyanús, hogy ott kompenzálják a vállalt hazai számokat.
Nem nagyon tehetik, mivel 0-tól 5-ig nem számít, hogy milyen zene szól. Azt a részt nem figyelik sajnos... :gülü:
 #111355  Szerző: Attis

Biztos lehurrogtok érte, de így utólag (is) nem bántam volna, ha a másik pályázó (R1) nyeri ezt a frekit.
A siófoki frekijük lehet, hogy erősebb, jobb, mint a Juve idejében, de a fonyódi fényévekkel gyengébb. Déli irányban harmatos.
A beszélgetős műsorok érdektelenek. Nem kötnek le. Értem én, hogy szöveges arány.... De ezeket egy huzamban ki hallgatja végig?
A magyar zene aránya is érdekes. Akárhányszor tekerek oda, magyar zene nem nagyon szól. (Volt többször, hogy egy órán keresztül egy se volt.) Éjjel nem hallgatom ezt a rádiót (napközben se fogom többet), de gyanús, hogy ott kompenzálják a vállalt hazai számokat.
Szvsz.: gyenge, uncsi, elavult.
Bocs, ha valakit megsértettem.
 #109471  Szerző: Nickman

Mikor indulnak hivatalosan a rádiók? Most is megy egy azthiszem Helyi téma c. műsor.