RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#111379  Szerző: djmarco

adminisztrator írta:Szerintem is helyesen döntöttek, még ha egyeseknek ez fájdalmas is. Persze a legjobb az lenne, ha minimalizálni tudnák a szöveg- és magyarzene-arányt, de erre egy évet még biztosan várni kell.

Némi zenei revízió is ráférne a csatornára, úgy gondolom, még mindig nem elég kommersz. Illetve a szelekció sem tökéletes.

(Ezért ölni fogtok, de én még egy teljes formatváltást is bejátszanék, név maradhat, de a célcsoport 25-49 legyen, nehéz lehet fenntartani a 15-29-ből egy ekkora ktgvetésű rádiót, pláne úgy, hogy nonspot aktivitást nem nagyon látok a szülinapi bulit kivéve, így gondolom nincs bevétel se ebből, pedig ez lenne ennek a célcsoportnak a nagy előnye. A másik, adót Citadellára felrakni, mindössze 5 kilóval adni, csökkentett vételkörzetben, koncessziós díj mérséklését kérni... felesleges egy ekkora vételkörzet, Tatabányáról és Ceglédről úgyse jön della.)
Én nem vagyok benne biztos hogy ez jó döntés lenne.Egy a class stilúsához hasonló rádió fele annyi pénzből mivel tudná átcsábítani a classot hallgató hallgatókat?
 #111378  Szerző: djmarco

És levivel mi van? Érdekes lesz ha István Dani mellet fog maradni az önindítóban. Eléggé más stílust képviselnek. Petrával jól működik (jobb mint a hasonló juventus reggel) de ha levivel együtt lesznek akkor ott az egyik fèl fog tudni csak érvényesülni.
Egyébként a műsor kezdett beérni kár érte de meglátjuk milyen lesz a jövő.
Fittit is nagyon sajnálom (szerintem jól csinálta) de szilárd is nagyon jó.
 #111377  Szerző: krisz83

Már délelőtt jeleztem hogy lehet hogy lesz közlemény. És lett is.
Többet akkor nem mondhattam, mert nem... ;)
 #111376  Szerző: markfelt

Szerintem is helyesen döntöttek, még ha egyeseknek ez fájdalmas is. Persze a legjobb az lenne, ha minimalizálni tudnák a szöveg- és magyarzene-arányt, de erre egy évet még biztosan várni kell.

Némi zenei revízió is ráférne a csatornára, úgy gondolom, még mindig nem elég kommersz. Illetve a szelekció sem tökéletes.

(Ezért ölni fogtok, de én még egy teljes formatváltást is bejátszanék, név maradhat, de a célcsoport 25-49 legyen, nehéz lehet fenntartani a 15-29-ből egy ekkora ktgvetésű rádiót, pláne úgy, hogy nonspot aktivitást nem nagyon látok a szülinapi bulit kivéve, így gondolom nincs bevétel se ebből, pedig ez lenne ennek a célcsoportnak a nagy előnye. A másik, adót Citadellára felrakni, mindössze 5 kilóval adni, csökkentett vételkörzetben, koncessziós díj mérséklését kérni... felesleges egy ekkora vételkörzet, Tatabányáról és Ceglédről úgyse jön della.)
 #111375  Szerző: comet

samsung írta:István Dani 1 jó Dőntés :yes:
Szerintem is. A Szilárd is van olyan jó mint Fitti...
 #111373  Szerző: samsung

István Dani 1 jó Dőntés :yes:
Fittikémet meg nagy hülyeség volt elküldeni....
 #111372  Szerző: comet

KÖZLEMÉNY - Megújul 89,5 Music Fm
Megújítja, frissíti műsorait az első születésnapjára készülő 89,5 Music Fm. A rádió csapatát több ismert rádiós hang erősíti mostantól: az Önindítóban minden reggel 6 és 10 óra között István Dani kellemes hangjára ébredhetnek a hallgatók.
Szerződése lejártával távozik a rádiótól Hajdu Steve, akárcsak a februárban betegsége miatt távolmaradó Fittikém. Őt a Délutáni Road Show-ban a ’nemkomplett’ időjós, Horváth Szilárd váltja. A hétvégi reggeleket pedig Juhász Gergő teszi színesebbé a 89,5 Music Fm-en, ami összehoz minket…
 #111371  Szerző: IstvánB

Nem nagyon adott ki a rádió még hivatalos közleményt, csak tusolt illetve hallgatói hozzászólásokat törölt a facebookról.
  • 1
  • 414
  • 415
  • 416
  • 417
  • 418
  • 565