Egy fiataloknak szóló rádiónál ez természetes, hogy a hallgatók kifejtik a véleményüket. A facebook népszerű a fiatalok körében, nem kell csodálkozni, hogy élnek is a lehetőséggel. Nem hiszem, hogy az elbocsájtásokat követően, csak rosszabb lehet a rádió. Az új embereket is meg fogják szeretni, sőt szerintem lesznek olyanok is, akik pont miattuk fog ide kapcsolni.
A komment törlések tényleg nem túl jók, érdemes lenne egy időre letiltani a kommentelés lehetőségét, vagy elrejteni a főoldalról.
Dani írta:Kinek/kiknek áll érdekében az, hogy a Music FM is a Roxy rádió sorsára jusson? Most elkezdtek affelé haladni, kifejtem miért gondolom így:
Pont azokat a műsorvezetőket küldték el, akik miatt a legtöbben hallgatták őket, többek közt én is, de a facebookon is rengeteg hozzászóló van, akik szintén emiatt kérik őket számon eléggé felháborodva... Nem értem ezt, az volt a baj talán, hogy egy olyan rádió volt eddig, ami valamennyire kitűnt a többi közül? Dehát a vezetőségnek inkább örülnie kellene emiatt ahelyett, hogy jellegtelen, unalmas rádiót csinálnak a Music FM-ből... (is)