RADIOSITE Fórum

• Szolnok FM - Szolnok - 90.4 MHz

#111592  Szerző: noartist

oldman írta:Szolnok FM weblap: "Felismerve azt a tényt, hogy Szolnokon nincs igazi helyi rádió, ami a szolnokiak életét könnyebbé és szebbé tenné, 2013 januárjában egy nagy tapasztalatokkal rendelkező csapat elkezdte építeni és útjára indítani a Szolnok FM-et. "

Arc az van. Van két helyi rádió, ami nem Budapestről vette meg a műsorát és ahol lehetett, meg is jelent. A fél csapat eddig is az egyik ilyen rádióban üldögélt.
Naaa..ezen megakadt a szemem...Azért az Aktívot sem szabad leminősíteni a 17 éves múltjával!Tisztelem őket is,nem ezt érdemlik.
 #111591  Szerző: oldman

Szolnok FM weblap: "Felismerve azt a tényt, hogy Szolnokon nincs igazi helyi rádió, ami a szolnokiak életét könnyebbé és szebbé tenné, 2013 januárjában egy nagy tapasztalatokkal rendelkező csapat elkezdte építeni és útjára indítani a Szolnok FM-et. "

Arc az van. Van két helyi rádió, ami nem Budapestről vette meg a műsorát és ahol lehetett, meg is jelent. A fél csapat eddig is az egyik ilyen rádióban üldögélt.
 #111590  Szerző: noartist

Egy fiatal férfi kérte az anyósának a lakástűz első évfordulójára a "szeretem a bőröd illatát" című számot. :DD
Egyébként csak játszani akart,a háttérben komolyzene szólt,kómás volt a hangja is..
Miért érzem,hogy nem fog megférni az Aktívval? :( Eléggé hasonlít a két rádió...szerintem..Bár csak pár perce szól,de a megcélzott hallgatótábor..hát..hasonló..
 #111589  Szerző: oldman

És mit mondott az első telefonáló? Ez a legjobb rádió és mindig ezt hallgatja?
Az oldaluk már megy, de online hallgatás nuku.
 #111552  Szerző: noartist

Ivoa írta:http://www.blogszolnok.hu/kerdezem_azok ... _szolnokot
"Fontos változás, hogy a SzolnokFM a nap huszonnégy órájában, helyben készülő adást sugároz, szemben az eddigi négy órával."
Fail 01.: A DiscoShit-ben szerintem nem helyi műsor. :blush: Így már csak 20óra.....egyébként Báránynak nem örülök.Nem bírom a beszólásait. :csukottszem:
 #111549  Szerző: oldman

Végre megint megy az oldal. Remélhetőleg az indulásra OLDAL is lesz nemcsak visszaszámlálás.
 #111529  Szerző: noartist

oldman írta:Eddig ment az oldalukon egy visszaszámlálás, de mára csak valami szolgáltató oldala látható. Ha most élesítik az oldalt, akkor sem kellene így lennie.
Követi az elődjét weboldal tekintetében.. :blush:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15