RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#111675  Szerző: fürgeürge

adminisztrator írta:
fürgeürge írta:Valamire készülhet a Face, ha ilyen szépen építgetik fel a műsorokat. :yeah:
Azt nem nehéz kitalálni... bár még semmi sem biztos.
A Q frekvenciájára gondolsz?
 #111673  Szerző: markfelt

fürgeürge írta:Valamire készülhet a Face, ha ilyen szépen építgetik fel a műsorokat. :yeah:
Azt nem nehéz kitalálni... bár még semmi sem biztos.
 #111668  Szerző: noartist

fürgeürge írta:Pár perce élőben hívták Anettet a Timóék, hétfőtől tényleg ő lesz a Daylightban. :party: Továbbra is nagyon kíváncsi vagyok, az elődje, Bogi nagyon jó volt, Anett meg a reggeli sávban, negyedik emberként már bizonyított, kíváncsi vagyok, egyedül mire viszi. Valamire készülhet a Face, ha ilyen szépen építgetik fel a műsorokat. :yeah:
Jó látni,hogy van egy rádió,ami nem LEépít,hanem épp ellenkezőleg...Teljesen rendben van,hajrá. :yes:
Bogit én speciel nem csíptem,kicsit zavart.Dehát,kinek a Pap,kinek a Papné. :roll:
 #111666  Szerző: fürgeürge

Pár perce élőben hívták Anettet a Timóék, hétfőtől tényleg ő lesz a Daylightban. :party: Továbbra is nagyon kíváncsi vagyok, az elődje, Bogi nagyon jó volt, Anett meg a reggeli sávban, negyedik emberként már bizonyított, kíváncsi vagyok, egyedül mire viszi. Valamire készülhet a Face, ha ilyen szépen építgetik fel a műsorokat. :yeah:
 #111639  Szerző: Chucky

LuciFerko írta:Na érdemes pesz Budapesten bekapcsolnom a telefonon a rádiót. :yes:
Hát sajnos a napközbeni műsor még csak online hallgatható.
 #111580  Szerző: Chucky

Mióta Timo van, kevesebb a duma este. Legalábbis 10 után mindenképp.
A Face up-ban is csak óránként kb 3X jelentkezik be, gondolom előre felvett. De legalább belepiszkáltak végre a reggeli zenékbe is!
Az éttermen kívül már megjelentek ismét a fővárosi klubok reklámjai. Jó volna, ha péntek/szombat éjjel lenne ismét közvetítés.
Talán feltámad a Face techalott állapotából!:)
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 174