RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#111748  Szerző: Attis

Szerintem kár volt egymást emiatt sértegetnetek.
Ami az én véleményem: nem gondolom, hogy nincs a műfajra kereslet, sőt, tudom, hogy van. De biztos, hogy nem milliós táborról van szó (mint, amit az MR közleményében leírt). Ami érdekes, hogy nálunk jól vehető a műsor, de megkockáztatom, a lakosság nem is tud a rádióról. Nóta, Muzsika TV-t szeretik, de a Dankóról még nem hallottak.
Napi 1-2 órában elférne valamelyik másik adójukon, felesleges egy önálló frekicsomag. Nem hiszem, hogy sokan lennének, akik napi szinten több órát hallgatják.
 #111743  Szerző: kukac

Izlésről nincs mit vitázni, egyébként szerintem is egy értékelhetetlen giccs az egész műfaj, de el tudom fogadni, hogy esetleg valakinek pont ez tetszik. Azt viszont nem tudom elfogadni, ha másvalaki gyűlölködve fröcsög ha izlését érintő bírálatot kap. Ez sokkal primitívebb, mint mások ízlését fricskázni. A drogokat belekeverni ebbe pedig egyenesen kritikán aluli.
 #111725  Szerző: Glenn

kukac írta:a cikkíróval ellentétben te személyeskedtél is, ráadásul olyan módon, amitől viszont, ha neked mondanák, te is megsértődnél
Igen? Szerintem meg személyeskedett, olvasd figyelmesebben. Ja, és olyan módon, hogy meg is sértődtek pár ezren nyilván.
ON!
 #111713  Szerző: kukac

"Ennek itt most nincs jelentősége, mivel én nem
írtam leszóló cikket másoknak tetsző zenei
műfajokról, megalázva azokat, akik azt szeretik.
Neked viszont nyilván már jobb lett, hogy
beszólhattál itt."
- ennek most csak azért van jelentősége, mert a cikkíróval ellentétben te személyeskedtél is, ráadásul olyan módon, amitől viszont, ha neked mondanák, te is megsértődnél. én nem beszóltam, csak jeleztem hogy vedd észre már magad!
 #111709  Szerző: mimi

rmihaly76 írta:OFF
Nem tudom eldönteni, melyik a (kevésbé) rosszabb:
- az a fiatal(abb), aki hétvégenként italozik, netán -esetenként- drogok fele is tesz egy kitérőt.
- az középkorú/idős, aki már családot tart(ana) el, aztán minden reggel (ha hétvége, ha munkanap) egy kisfröccsel kezdi a napot és napközben -munkaidőben- is legalább 1 dobozos sört megiszik a közeli kisbolt parkolójában.
Az a rossz, aki kontrollt veszít, és a saját életét meg a körülöttük lévőkét is tönkrevágja, hogy drogtól, alkoholtól, szerencsejátéktól, mástól, az mindegy. Nem kell relativizálni semmit, de míg a vadkendert is sikítva-hörögve üldözik, addig az alkohol egy elfogadott, a kultúra részének tekintett, támogatott és propagált drog. Először a könnyűdrogokkal találkoznak az emberek, alkalmanként megisznak egy-egy pohár bort, korsó sört, majd fokozatosan haladnak a tömény pancsolt szeszekig, sokan bűnözésből keresik meg a rávalót, erőszakossá válnak és óriási terheket rónak a társadalombiztosításra. Igaz-e?
 #111706  Szerző: Glenn

kukac írta:Mert attól hogy neked esetleg van, kinek lett jobb rajtad kívül?
Ennek itt most nincs jelentősége, mivel én nem írtam leszóló cikket másoknak tetsző zenei műfajokról, megalázva azokat, akik azt szeretik. Neked viszont nyilván már jobb lett, hogy beszólhattál itt. :hit:
 #111702  Szerző: asimov

OFF
Nem tudom eldönteni, melyik a (kevésbé) rosszabb:
- az a fiatal(abb), aki hétvégenként italozik, netán -esetenként- drogok fele is tesz egy kitérőt.
- az középkorú/idős, aki már családot tart(ana) el, aztán minden reggel (ha hétvége, ha munkanap) egy kisfröccsel kezdi a napot és napközben -munkaidőben- is legalább 1 dobozos sört megiszik a közeli kisbolt parkolójában.
Mindkettőt látom eleget.

Én sem nézek ki semmit a "mai fiatalokból" (előadásban látom, mit művelnek a buszpályaudvaron, illetve hétvégenként a városban) de annakidején, velem is így voltak az akkori idősebbek...
Az a fiatal cikkíró(?), aki leszólta a magyar nótát és operetteket, bizonyára követőre akadna egy olyan idős(ebb) cikkíró személyében, akit a mai fiatalok zenei stilusáról kérdeznének ki.
ON
 #111700  Szerző: mimi

Mindég a drog, mindenki drogozik, lépni se tud az ember, mindenütt drogba ütközik. Egy kanna bort se lehet már meginni nyugodtan.
 #111664  Szerző: kukac

Mert attól hogy neked esetleg van, kinek lett jobb rajtad kívül?
 #111645  Szerző: Glenn

Ez nem vicces, hanem iszonyúan gyökér "elemzés", ráadásul egy hozzá nem értő trágár majom tollából. Az ilyen ne is hallgasson nótát vagy operettet, mert még a végén inni vagy dugni lenne kedve. Elég neki a drog, a mai zene pont arra neveli. Attól lett ilyen agyas, gyereke meg ne is legyen, mindenki jobban jár...
:gülü2:
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 81