Legyen egy 24 órás csatorna abból a tartalomból, amit az M1 esti híradóiban kapunk?
You're kidding, right?
Nem elég az Echo és a HírTV?
You're kidding, right?
Nem elég az Echo és a HírTV?
Ivoa írta:talán nem lenne akkor lehetőség olyan kiváló produkciók készítésére, mint a Marslakók.Kb az volt az utolsó dolog, amit utoljóra néztem rendszerességgel az M1-en
rmihaly76 írta:Az M1 is (végre?) komolyan veszi a időjárási helyzetet: függetlenűl az aktuális műsortól, a képernyő alsó szélénél egy fehér hátterű szövegcsíkban "gurulnak" az aktuális infók.Az egyik közszolgálati adót - függetlenül attól, hogy melyik irányba húzna - át kellene infocsatornává alakítani, talán nem lenne akkor lehetőség olyan kiváló produkciók készítésére, mint a Marslakók. (Kb. TVP Info szintűre - akkor láttam belőle műsort, amikor a TVP Polonia helyett adták a szmolenszki tragédia után.)
LuciFerko írta:Ez aztán nagy katasztrófa, hogy 3 órás szünet van.Én emlékszem gyerekkoromból, hogy az m1-en délután volt szünet!
Pasa írta:Én meg arra, hogy hétfőn egész nap szünet voltAz volt a dugónap.
djlacee írta:Beszélhettek itt múltról, 2013-ban ne legyen egy kvázi vezető csatornán, ami csak digitális platformon terjesztődik, adásszünetIgen, a sugárzási díjakat (multiplexek miatt) így is, úgy is fizetik, ha már nincs pénz ismétléseket kijátszani sem az automata adáslebonyolítón, akkor rakjanak össze egy olyan képújságot, mint a skandináv csatornák, de a monoszkóp éjjelente 2013-ban elég gáz.
LuciFerko írta:Ez aztán nagy katasztrófa, hogy 3 órás szünet van.Csak digitálisnál nincs sok értelme műsorszünetet tartani. Pénzben megtakarítást nem jelent, mert a sugárzási díjak ugyanúgy mennek, ha csak monoszkóp megy, akkor is. Érdemesebb valami ismétlést adni inkább, pl. saját gyártásút, az plusz kiadást sem jelentene.Én emlékszem gyerekkoromból, hogy az m1-en délután volt szünet!