RADIOSITE Fórum

• Szinva Rádió - Miskolc - 99.5 MHz

#112083  Szerző: Milán

Nem tudom ki lehetett, de remélem ez volt az utolsó.
Most írtam egy levelet az Admin úrnak, Ő talán többet tud segíteni.
 #112073  Szerző: asimov

10-ből 9x a nem megfelelő jelszó használata a fiókfeltörések oka... :S (A komolyabb pénzintézetek legfőképpen ezért vezették be a mobiltelefonos hitelesítést, már minden egyes tranzakciónál is.)
milan93 írta: Fura, ezt a szöveget NEM én írtam, valaki feltörte a fiókom.
 #112071  Szerző: noartist

milan93 írta:
milan93 írta:Üdvözlet! Találkozunk jövő héten Miskolcon FM 99,5 Mhz-en! ez nem kamu nem ámítás tényleg igaz aki nem hiszi az hallgasson majd bele és megtudja hogy mivel készülünk! :D
Fura, ezt a szöveget NEM én írtam, valaki feltörte a fiókom.
Ezt valahogy ki lehet deríteni?Mármint hogy milyen IP-ről léptek be az adott fiókba?
 #112070  Szerző: Milán

milan93 írta:Üdvözlet! Találkozunk jövő héten Miskolcon FM 99,5 Mhz-en! ez nem kamu nem ámítás tényleg igaz aki nem hiszi az hallgasson majd bele és megtudja hogy mivel készülünk! :D
Fura, ezt a szöveget NEM én írtam, valaki feltörte a fiókom.
 #112068  Szerző: Milán

Üdvözlet! Találkozunk jövő héten Miskolcon FM 99,5 Mhz-en! ez nem kamu nem ámítás tényleg igaz aki nem hiszi az hallgasson majd bele és megtudja hogy mivel készülünk! :D
 #112065  Szerző: noartist

milan93 írta:Kép
El ne hidd! Ezek ígértek már Budapesti,Egri,meg még számtalan frekvenciát,hogy majd azon indulnak...Persze.Mind csak átverés volt.Ez egy ilyen lájkgyűjtős banda néhány netes streammel,meg havonta váltogatott weboldalakkal..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 30