RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#112152  Szerző: Chucky

Gödöllő 93.6:
"A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése alapján és a Pályázati Felhívás 1.10.7.1 pontja alapján pályázati nyilvántartásba veszi a Médiatanács honlapján és hirdetményi úton 2012. november 20-án közzétett, a Gödöllő 93,6 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében kiírt Pályázati Felhívásra alakilag érvényes pályázati ajánlatot benyújtó SPORT FM Rádió Kft. pályázót."

2 hete lezajlott a tartalmi vizsgálat is! Kíváncsi leszek!
Bár nem tudom, kit takar a Sport FM.
 #112144  Szerző: hori

Érdekesség a Kaposvár 102,6 MHz pályázati tervezetében:

"A pályázó akkor nyújthat be vételkörzet-bővítésre irányuló ajánlatot, amennyiben a
Pályázati Eljárás folyamán érvényes hatósági szerződéssel rendelkezik a Budapest 94,2 MHz +
Komárom 88,3 MHz + Vác 94,1 MHz + Gyál 98,9 MHz + Monor 106,3 MHz + Pécel 91,7 MHz
+ Dömös 104,9 MHz + Komló 91,4 MHz + Piliscsaba 104,2 MHz + Esztergom 97,4 MHz +
Dabas 97,5 MHz médiaszolgáltatási jogosultság vonatkozásában"

Ehhez kapcsolódóan:

http://www.mariaradio.hu/lefedettseg/

Láthatjátok azt, hogy ezek a megjelölt frekvenciák a Mária Rádió frekvenciái.
Most akkor én érzem csak úgy, hogy úgy tűnik ez egy előre eldöntött pályáztatás ?
 #112105  Szerző: Ivoa

mimi írta:
Ivoa írta:Szeged 100,2 MHz – közlemény a médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének közzétételéről

Ne legyen igazam, de szerintem ez is közösségi lesz. Csakazértis.
Nagyjából már bűncselekmény kategóriája lenne, ha elherdálnák az egy szabad helyi kereskedelmi frekit, ami bevételt hozhat az államnak, és egy helyi kereskedelmi rádiót monopolhelyzetben hagynak.
Tatabánya, 97,8 MHz, Forrás Rádió - ugyanez a történet (Kék Duna 107,0 Off, Klub 96,7 Off)
Veszprém 103,1 MHz, Méz Rádió - ugyanez a történet (R1 94,6 Off, Klub 90,6 Off)
Kecskemét 96,5 MHz, Gong Rádió - ugyanez a történet
Kaposvár 91,2 MHz, leendő Zselic Rádió - ugyanez a történet

Szerintem nem lenne egyedi, ha egy városnak csak egy helyi kereskedelmi adója lenne. Sőt, ez többeknek áll érdekében, mint gondolnád.

Jöhet a Szeged 100,2-re is az imaszó.
 #111916  Szerző: oldman

Senkit sem zavarna a dolog, ha pl lenne Szegeden 2-3 helyi rádió. Szolnokon, Szombathelyen 3 van és egymást oltják ki. Értelmetlen így. Szegedre én három helyi rádiót is el tudnék képzelni, de két erőset tuti.
 #111910  Szerző: mimi

Ivoa írta:Szeged 100,2 MHz – közlemény a médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének közzétételéről

Nagyjából már bűncselekmény kategóriája lenne, ha elherdálnák az egy szabad helyi kereskedelmi frekit, ami bevételt hozhat az államnak, és egy helyi kereskedelmi rádiót monopolhelyzetben hagynak. És ha lehetséges gazdáját, a Lánchidat nézzük, nekem még az is kérdés, hogy egyáltalán magántulajdonú részvénytársaság milyen alapon juthat bármilyen formában ingyenesen olyan közvagyonhoz, mint frekvenciahasználat?
 #111901  Szerző: markfelt

Ivoa írta:
Csongii írta:A Rádió1 mellé jó lenne egy valóban helyi rádió, mert mondjuk én nem hallgatom most őket (nem tudom), de nem volt túl helyi eddig. Persze ígértek mostanság mindent, kíváncsi vagyok sikerült-e már valamit megvalósítani. :)
Ha aláírják a 90,6-ra az újrázást, akkor 24/7 helyi műsor szól majd.
Még csak nem is Rádió 1 néven. :o
 #111900  Szerző: Ivoa

Csongii írta:A Rádió1 mellé jó lenne egy valóban helyi rádió, mert mondjuk én nem hallgatom most őket (nem tudom), de nem volt túl helyi eddig. Persze ígértek mostanság mindent, kíváncsi vagyok sikerült-e már valamit megvalósítani. :)
Ha aláírják a 90,6-ra az újrázást, akkor 24/7 helyi műsor szól majd.
 #111896  Szerző: Csongii

A Rádió1 mellé jó lenne egy valóban helyi rádió, mert mondjuk én nem hallgatom most őket (nem tudom), de nem volt túl helyi eddig. Persze ígértek mostanság mindent, kíváncsi vagyok sikerült-e már valamit megvalósítani. :)
 #111894  Szerző: Ivoa

Szeged 100,2 MHz – közlemény a médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének közzétételéről

#111893  Szerző: Ivoa

Holnapi izgalmak:

9. 239/2013. Felkérés a Kaposvár 97,5 MHz médiaszolgáltatási lehetőség
frekvenciatervének kidolgozására
10. 240/2013. Felkérés a Kiskőrös 97,0 MHz médiaszolgáltatási lehetőség
11. 241/2013. Felkérés a Pécs 101,2 MHz médiaszolgáltatási lehetőség
12. 242/2013. Felkérés a Szekszárd 102,5 MHz médiaszolgáltatási
lehetőség frekvenciatervének kidolgozására
13. 243/2013. Felkérés a Szombathely 97,1 MHz médiaszolgáltatási
lehetőség frekvenciatervének kidolgozására

Szerintem zsigerből öt közösségi lesz. Kaposvár 102,6 is közösségi lett, ebben a városban nem lehet riválisa a Zselici Forrásnak; Kiskőrös 97,0 - Lánchídnak; Pécs 101,2 - Katrádiónak, Szekszárd 102,5 - Katrádiónak, Szombathely 97,1 - Lánchídnak.

Emellett érdekesség:
252/2013. A Debrecen 90,0 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2012.
szeptember 12-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredményének megállapítása

Nekem nagyon gyanús, hogy elveszik a Frisstől és a Katrádió megkapja. Ha a Frisset szeretnék hosszabbítani, akkor a 92,3-ra beadott egy szem Katrádiós pályázattal együtt vették volna napirendre.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 107