RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#112139  Szerző: samsung

Sakál írta:a fenét nem volt
csak a Rádio címe és a DJ Booking & Events volt kint 3-4 napja :)

Ez én szerintem azt jelenti hogy találtak új embereket...
 #112137  Szerző: samsung

Eddig Sajtos Krisztián neve volt ott a DJ Booking & Events-nél és nem volt ott a Sales meg a Rádio Programing!!! 8-) valami tényleg készül
Kép
 #112131  Szerző: samsung

viszont az vicc hogy Kiposztoltam ezt a Facebook oldalukra és írtak 1 kérdőjelt és utána törölték a postomat :hit:
nagyon Kíváncsi lennék ki kezeli az oldalt...
 #112130  Szerző: Csongii

samsung írta: lehet nem fizetik be a Frekvenciadíjat és megpróbáljak abból a pénzből felépíteni a Győrit
Elég nagy hülyeség lenne, hiszen a cég ugyanaz, ergo ha büntetnek akkor szivacs van. De most kezdődik a nyár, szóval indul a reklám szezonuk. De majd meglátjuk úgyis.
 #112115  Szerző: noartist

samsung írta:
Jani98 írta:Új zenék,tényleg.Miért kérdéses a balatoni freki sorsa?Lassan indul a szezon.Majdcsak nem lövik má' le.Annyi ész kell,hogy legyen.
lehet nem fizetik be a Frekvenciadíjat és megpróbáljak abból a pénzből felépíteni a Győrit
Nem mintha érdekelne,neten hallgattam mindigis.
De szerintem ez nem lenne jó döntés.
 #112114  Szerző: samsung

Jani98 írta:Új zenék,tényleg.Miért kérdéses a balatoni freki sorsa?Lassan indul a szezon.Majdcsak nem lövik má' le.Annyi ész kell,hogy legyen.
lehet nem fizetik be a Frekvenciadíjat és megpróbáljak abból a pénzből felépíteni a Győrit
 #112113  Szerző: noartist

Új zenék,tényleg.Miért kérdéses a balatoni freki sorsa?Lassan indul a szezon.Majdcsak nem lövik má' le.Annyi ész kell,hogy legyen.
 #112112  Szerző: samsung

Ja és új zenék vannak... ebből tuti győri frekcencia lesz :D
Balatoni sorsa erősen kérdéses...
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 470