RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#112541  Szerző: LuciFerko

jeek írta:
LuciFerko írta:
csokie írta:Offtopic: a helyi kis analóg TV-kkel mi lesz? Ők még mehetnek? C48 Halom TV Százhalombatta vagy Fehérvár TV? stb?
2014 dec. 31.-ig. Csak más kérdés, hogy kb senki sem fogja nézni őket ezek után. Vagy te tennél ki külön antennát a helyi tv-nek? (Én igen :yeah: )
Minek külön antenna? :oops:
Pl ha fehérváron vagy: ha beállítod Kabhegy vagy Sóstó felé az antennát, pont háttal lesz neki a FehérvárTV adója.
 #112540  Szerző: tomee87

LuciFerko írta:
csokie írta:Offtopic: a helyi kis analóg TV-kkel mi lesz? Ők még mehetnek? C48 Halom TV Százhalombatta vagy Fehérvár TV? stb?
2014 dec. 31.-ig. Csak más kérdés, hogy kb senki sem fogja nézni őket ezek után. Vagy te tennél ki külön antennát a helyi tv-nek? (Én igen :yeah: )
Minek külön antenna? :oops:
 #112536  Szerző: LuciFerko

#112502  Szerző: csokie

Offtopic: a helyi kis analóg TV-kkel mi lesz? Ők még mehetnek? C48 Halom TV Százhalombatta vagy Fehérvár TV? stb?
 #112273  Szerző: asimov

Az "ODÁP" rajz alatti aláirás:
"Elsőként a drapp, második körben a barna régiókban áll le a digitális sugárzás"
Itt -gondolom- az analóg adók leállásáról van szó... :)
egon2 írta:http://www.origo.hu/techbazis/20130311- ... venni.html
 #112164  Szerző: asimov

Eredetileg 2012-re kellett volna átállni... Ehhez képest már a 2014 évi átállás is már jó kövér haladék és tudtommal 2014 Dec 31. a végső határidő, minden EU tagországnak. Kapott Románia haladékot, a 2014-es dátumon felül is?

Az analóg adók lekapcsolásához, a digitális lefedettségnek 95% felett kell lennie -ez Magyarországon elvileg már bőven megvan- illetve a földi antennával tv-t néző lakosság 75%-kának rendelkeznie kell a digitális közszolgálati adások vételére alkalmas technikával. (Amennyiben valamelyik feltétel nem áll fenn, akkor az új határidő a két feltétel egyidejú teljesülésének az időpontja, de ez a könnyítés még a 2012-es határidőre vonatkozott.)
Ez a 75% még nem biztos, hogy annyi, viszont pld. volt és lesz is szociális alapú STB osztogatás, de majd csak 2014 nyarán, őszén....
LuciFerko írta: Teljes egészében itthoni döntés, a románok kaptak haladékot.
 #112159  Szerző: egon2

Remélem nem voltam teljesen off,de nem találtam megfelelő topikot!
A jó hír ebben az,hogy igy 2013.November 1.vel az egész országban egy tetőantennával fogható lesz az M2,Duna és Duna World nevű televízőscsatornák!A mostani 3 helyett 7 csatornát lehet ingyen fogni!De sajnos BAZ megyében erre nem lesz senkinek pénze.Marad nekik egyetlen szórakozásuk a Néprádió.Vissza ugranak az időben 60 évet!
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 199