adminisztrator írta:Szerintem a TV2 és az RTL inkább menekül a földi platformról, mintsem HD adókat indít...Csak szeretnének, egyelőre (talán 2020-ig) nem tehetik. HD adókat meg miért ne indíthatnának fizetős konstrukcióban?
adminisztrator írta:És amúgy is, bárhogy nézem, nagyon rossz az ár/érték aránya.Nem olyan rossz az, ha azt vesszük, hogy ugyanennyiért bármelyik műholdas szolgáltatónál meg kell venned egy rakás ismétlő értéktelen csatornát. És persze ott még doboz is kell a tévé mellé, ami...

adminisztrator írta:Három helyen próbáltam a vételét, igaz csak szobaantennával: Terézváros és Angyalföld, egyiken sem jött rendesen, de néztem a Balatonnál is, ott optikai rálátással sem jött be maradéktalanul Kabhegy, házon belül.Vicces ez is. Nekem kocsiban bárhol szép tiszta vételem van, akár a sűrű belvárosban vagyok, akár az autópályán. Talán normális vevőt és antennát kell használni.
Ha meg már tetőantenna kell, akkor részemről inkább műhold.
mlaszlo írta:Milyen zavaró tényező szűnik meg az analóg lekapcsolással? Nem hinném, hogy az analóg csatornák zavarnák a digitálisat.Nem hát. A baromi nagy térerejű analóg adók zavarják a vevőkészüléket. Pl. nekem is a Duna parton időnként akad a vétel, ahol pár kilométerre van csak a szecska légvonalban. A kijelző ilyenkor jó térerőt és gyenge minőséget jelez, na ez fog nyáron megszűnni.
mlaszlo írta:Összességében már most is drágább, mint bármely más szolgáltató, új csatornák pedig biztosan csak új csomagban, plusz díjért indulhatnak. Jelenleg 23 csatorna 2600.-Ft és a minőség nagyon gyenge.Nem sokkal drágább (ha egyáltalán drágább), hogy mi indulhat majd, azt meg várjuk ki. A minőség viszont veri az összes jelenlegi drótnélküli platformot.

Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!