RADIOSITE Fórum

• Tenkes Rádió - Siklós - 88.6 MHz

#112324  Szerző: Ivoa

adminisztrator írta:
Csongii írta:Én ezt néztem:
Budapest 94,2 MHz +
Komárom 88,3 MHz + Vác 94,1 MHz + Gyál 98,9 MHz + Monor 106,3 MHz + Pécel 91,7 MHz +
Dömös 104,9 MHz + Komló 91,4 MHz + Piliscsaba 104,2 MHz + Esztergom 97,4 MHz + Dabas
97,5 MHz
Itt a Pécs 94,6 MHz nincs is benne.
Szerintem ettől függetlenül beadhatják, és szerintem be is fogják.
Ez úgy van, hogy a tervezet megírásakor beleírják, amihez akkor kapcsolódhat, a véglegesítésnél ezt mindig pontosítják az aktuális helyzet szerint.
(Pl. Eger 100,7 kiírásakor kifelejtették a vb-k közül - jogtalanul - a Rádió M-et, habár a Rádió Top 88,8 Kazincbarcika benne volt. Később berakták a Rádió M-et is.)
 #112323  Szerző: markfelt

Csongii írta:Én ezt néztem:
Budapest 94,2 MHz +
Komárom 88,3 MHz + Vác 94,1 MHz + Gyál 98,9 MHz + Monor 106,3 MHz + Pécel 91,7 MHz +
Dömös 104,9 MHz + Komló 91,4 MHz + Piliscsaba 104,2 MHz + Esztergom 97,4 MHz + Dabas
97,5 MHz
Szerintem ettől függetlenül beadhatják, és szerintem be is fogják.
 #112322  Szerző: Csongii

Én ezt néztem:
Budapest 94,2 MHz +
97,5 MHz
 #112321  Szerző: Ivoa

adminisztrator írta:
Csongii írta:http://mediatanacs.hu/dokumentum/156824 ... os_886.pdf

Ismét közösséginek írták ki. Vb-re a Máriának van esélye, nem mondok 2-t, hogy neki is futnak és nyernek.
Inkább a Lánchídnak, nem? Az övék a 94.6 már.
A Lánchídnak, mert a pályázati felhívás tervezetének írásakor ugyan még a Máriáé volt, de a véglegesben már a Lánchíd lesz.
 #94437  Szerző: Milán

Csongii írta:Szeretném itt megköszönni a sok segítséget, amit kaptam a fórumos társaktól. A mai napon megcsináltam az online adásra egy adásprocit, javult a hangzás az eddigiekhez képest. :yes: :)

Valamint folyik a tesztelés egy új streamen, amin a SoundGlobe szolgáltat! 8-)
http://stream2.soundglobe.hu:9000/tenkes.m3u
 #94436  Szerző: Csongii

Szeretném itt megköszönni a sok segítséget, amit kaptam a fórumos társaktól. A mai napon megcsináltam az online adásra egy adásprocit, javult a hangzás az eddigiekhez képest. :yes: :)

Valamint folyik a tesztelés egy új streamen, amin a SoundGlobe szolgáltat! 8-)
 #94034  Szerző: Csongii

tom1208 írta: Ja értem. És mondjuk ha rányomnátok egy Stereo Tool-t az online adásra? Egyszerű, és nagyon jó program. Ha kell, küldhetek egy két beállítást amivel szépen szólna a dolog,hogy ne kelljen vele bajlódni ;)
Ezzel még nem találkoztam. (Ez nem is újdonság, mivel a mi rádiónknak nincs is online adása. :gülü: )

Azt megköszönném, ha küldenél beállítást. A progit akkor leszedem, távoli hozzáférésem van a géphez.
Egyébként a gép amin fut az is bérelt a shoutcast szolgáltatótól. Csodálkozom, hogy nem rak bele ilyesmit mondjuk.
A bemeneti vonal jel meg tök alacsony, csak a keverőpultról jön túl nagy jel szerintem.
 #94030  Szerző: tom1208

Csongii írta:
tom1208 írta:Online nem valami jól szól.. :S
Tudom. De innen nem tudok vele mit kezdeni. Ezért meg nincs kedvem lebóklászni. Ki kellene tapasztalni, hogy zaj mentes legyen. De ilyen dolgokat nem várok el a kollégától. Örülök, hogy megcsinálja a műsort, meg az alap feladatait. :)
Ja értem. És mondjuk ha rányomnátok egy Stereo Tool-t az online adásra? Egyszerű, és nagyon jó program. Ha kell, küldhetek egy két beállítást amivel szépen szólna a dolog,hogy ne kelljen vele bajlódni ;)