Jó, abbahagytam. Most büntiből reggelig Dankó Rádiót hallgatok és ígérem, nem kommentálom a hallottakat, sziasztok.
Jó, abbahagytam. Most büntiből reggelig Dankó Rádiót hallgatok és ígérem, nem kommentálom a hallottakat, sziasztok.
mimi írta:"Kedves Hallgatóink!adminisztrator írta:"Kedves Hallgatóink!Jóvá, péntek délután hazafelé felemelő volt hallgatni a beszélgetést a gáboráronrézágyújáról vagy miazanyámról, szerintem mindenkit az érdekelt.
Hibáztunk, aludtunk. Bocs.
De másnap jóvátettük, szóval nyeljetek dugót.
Üdvözlettel:
MTVA"
adminisztrator írta:"Kedves Hallgatóink!Jóvá, péntek délután hazafelé felemelő volt hallgatni a beszélgetést a gáboráronrézágyújáról vagy miazanyámról, szerintem mindenkit az érdekelt.
Hibáztunk, aludtunk. Bocs.
De másnap jóvátettük, szóval nyeljetek dugót.
Üdvözlettel:
MTVA"
adminisztrator írta:Csatlakozom az előttem szólóhoz!Ivoa írta:Kérem, hogy ezt az adót a továbbiakban ne finanszírozzák az ország adóforintjaiból. Kb. semmilyen érdemi közszolgálati feladatot nem látott el azon túl, hogy megtudtunk érdekességeket az ágyúöntésről, meg Táncsics Mihály lováról. A Class FM-en több érdemi info megy, mint itt.A Class FM is csak akkor kapcsolt, amikor már lecsengőben volt a téma.
Közben meg ezrek vesztegelnek az utakon.
Elismerésem a Győr+ Rádió, az Ozone FM, a Music FM, a Fehérvár Rádió és a Vörösmarty Rádió, illetve a debreceni Best FM dolgozóinak, akik az éjjelt mikrofonnál töltötték, élő, interaktív műsort készítve a bajban lévőknek.