RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#11261  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:Az hogy lehet, hogy az internetes stream-en most az szól, ami a 88,1-en? Ezentúl a Budapesti műsor lesz elosztva vagy a 98,9-en is ez megy most?
ott megy az Iller műsor
 #11260  Szerző: LuciFerko

hdshouter írta:Huh, hát végre bekövetkezett... :)

UGYE FELVETTÉTEK? :mrgreen:
Légyszi valaki rakja fel! Szeretném átélni valamilyen szinten én is ezeket a váltási pillanatokat! 8-)
kuss volt és egyszercsak elindult egy zene. ennyi:D
 #11259  Szerző: mlaszlo

Az hogy lehet, hogy az internetes stream-en most az szól, ami a 88,1-en? Ezentúl a Budapesti műsor lesz elosztva vagy a 98,9-en is ez megy most?
 #11258  Szerző: mlaszlo

Az előbb elhangzott szignál szerint január 30-án fog indulni a rendes adás.
 #11257  Szerző: mg

így első blikkre, a honlapot nézve jóval színesebb, összerakottabb rádiónak néz ki, mint roxy... lesz nagy alázás?
 #11256  Szerző: hdshouter

Huh, hát végre bekövetkezett... :)

UGYE FELVETTÉTEK? :mrgreen:
Légyszi valaki rakja fel! Szeretném átélni valamilyen szinten én is ezeket a váltási pillanatokat! 8-)
 #11254  Szerző: tomee

Tényleg más műsor megy, mint a Balcsin...
 #11252  Szerző: LuciFerko

MEGY
 #11250  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:
mlaszlo írta:Az előbb is volt valami néhány másodperces zenei részlet, de ez mintha rock zene lett volna. :)
Azért a 98.9 tavaly februári első indulása ennél sokkaldesokkal gördülékenyebben ment. :)
Benyomtak egy hétre pár diumdisu zenét, szignálok nélkül.
Úgy látszik most nagyon óvatosak, pedig ha jól emlékszem a 98,9 indulásával nem volt semmi komoly gond, ahogy a fórumot olvastam.
Az RDS viszont most változott a 88,1-en: "_RISE_FM" "_ON_AIR_" "_RISE_FM" "88,1_MHZ", pedig szerintem a fix "_RISEFM_" jobb volt, bár lehet hogy csak próbálgatják.
 #11249  Szerző: MrG

mlaszlo írta:Az előbb is volt valami néhány másodperces zenei részlet, de ez mintha rock zene lett volna. :)
Azért a 98.9 tavaly februári első indulása ennél sokkaldesokkal gördülékenyebben ment. :)
Benyomtak egy hétre pár diumdisu zenét, szignálok nélkül.

Egyébként ez a 3. rádió, ami a Balatonon indult és megjelent Pesten is (a D és J rádiók után), vagy rosszul tudom?
  • 1
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 470