RADIOSITE Fórum

• Informatika

#112853  Szerző: LuciFerko

LuciFerko írta:
rmihaly76 írta:Azthitted, hogy annak a routernek a "router" része azért van, hogy megosztogasd az egy előfizetős netedet? :)
Ismerősnél, ugyanez a "Pirelli" nevű, routernek látszó tágy -az általad leírtakon felül- az usb aljzatba csatlakozó pendrive-ről csak a képeket ismeri fel. Film, video "láthatalan" az router usb aljzata számára. (Szándékos butitás...)
LuciFerko írta:Ez a T-Home féle "Pirelli" router egy nagy rakás f0s, újonnan olyat csinál, hogy ledobja a wifiről a felcsatlakozott eszközöket, és az istenért sem engedi vissza. 'A windows nem tud kapcsolódni" - ilyenkor csak restart segít. Meg még olyant csinál, hogy egyszerűen elmegy a net. De az IPTV közben működik! Szintén restart segít.
Komolyan rendelek egy normális DSL modemet és megmondom, hogy vigyék a fenébe innen ezt a sz@rt.
Routerem meg van itthon (Netgear, TP-Link).
:ayfkm: December eleje óta van ez meg, és még nem volt vele baj. De reggelre megint *** volt, megint restart kellett. Egyáltalán nem volt net egyik gépen sem! De az IPTV most is működött.
Előbb meg csak úgy magától újraindult...
 #112766  Szerző: asimov

BIOS környezetben a "media" szó minden esetben valamilyen adathordozót jelent, de szó se róla, hogy ilyen hibaüzenetet én sem láttam eddig. :o .
 #112755  Szerző: szemilan

Hát ezzel a géppel valami nem korrekt? :S
Kitakarítottam, mert egy vagon por volt benne, előtte nem kapcsoltam be, hogy működik-e, lehet hiba volt?

A bekapcsolást követően az első hiba:

CMOS Setting Wrong, ha nyomok egy resetet, CMOS/GPNV Cheksum Bad
Ha bios alapbeállítás, akkor pedig az eredmény:

PXE-E61: Media test failure, check cable.
PXE-M0F: Exiting PXE ROM

Ötlet?

Szerkesztve.
Megoldottam, bár én ilyen hülye üzeneteket még nem láttam arra, hogy a BIOS-ban alapbeállításként P-ATA vinyót keres és nem S-ATA-t. Betettem, hogy P-ATA/S-ATA és voálá semmi hibaüzenet. Éljen az MSI alapla. Volt egy kis bibi a CD/ DVD meghajtóval is, de rendbetettem a dolgokat

Viszont a másik kérdésem, hogy valaki találkozott-e azzal a jelenséggel, ha belép a BIOS-ba, akkor az sípol... nem a pc hangszóró, hanem az alaplap sípol. Ahogy lépkedsz a biosban változik a frekvenciája, (mármint a sípoló hangnak) és van, hogy abba is marad.
 #112754  Szerző: Csongii

Anno én is láttam érdekes dolgokat. Amúgy kb ja, lehet hogy a fürdőben tárolták. :lol:
Max a konyhát tudnám még elképzelni. :D
 #112749  Szerző: donder

szemilan írta:Hoztak hozzám egy gépet, hogy szedjem rendbe, mert el szeretnék adni. Nem nagy cucc, de internetezésre bőven elegendő. Elvileg éve óta a szekrényben állt, rohad az alja és az elülső csatlakozók teljesen KO.

Könyörgöm, a fürdőszoba szekrényben tárolták!???
:yuno:
:lol: Részvétem...
Nekem is hoznak gépeket (nem panaszkodom, nem keveset) de még egyik sem rozsdásodott vagy hasonló..
Képet töltesz fel? :D
 #112747  Szerző: szemilan

Hoztak hozzám egy gépet, hogy szedjem rendbe, mert el szeretnék adni. Nem nagy cucc, de internetezésre bőven elegendő. Elvileg éve óta a szekrényben állt, rohad az alja és az elülső csatlakozók teljesen KO.

Könyörgöm, a fürdőszoba szekrényben tárolták!???
:yuno:
 #112740  Szerző: Zoshi

Sziasztok.

Egy kis segítséget szeretnék kérni.

Olyan játékot, játékokat keresek, amiket egy hamerommal tudnánk tolni, otthonról, együtt.
Nemtudom erre hogy keressek rá gugliba.. Jelenleg Wowozni szoktunk, de azt már ismerjük, meg néha unjuk.
Jó lenne valami hasonló, vagy akár fps, tps, vagy diablo stílusu. ha tudtok ilyet kérlek segítsetek.

Köszönöm! :)
 #112738  Szerző: LuciFerko

Érdekes, most megy. Valami nagyon bekavart itt, pedig nem jártam olyan helyen.
 #112737  Szerző: asimov

Kedves Luciferkó... Ezt úgy hetente illő megcsinálni. :)
A CD meghajtóval mi a helyzet?
 #112736  Szerző: LuciFerko

szemilan írta:
LuciFerko írta:ooppa ez mi ez?
Kép
Ez a valami is indult Winnel együtt.
Ha jól látom ezzel a programmal a hálózati kapcsolatokat lehet menedzselni.
Hát töröltem a teljes temp mappát, meg kilőttem minden nem odavaló dolgot az msconfigban, sokkal gyorsabb lett a rendszer. :yes:
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 330