Az a baj, hogy nincs ellenfél. Se nekik, se a Class-nak, és ez mindkét adón meg is látszik. De akkor már erősen inkább Music FM. Valóban sok az ismétlés, de a Class-on is sok, pedig ott nagyobb a zenei repertoár. Sőőőt, a Rádió 1-en ennél is több volt, mégis a "leghallgatottabb" rádió volt.
Hirdető azért van jócskán, valamelyik reggel 54-től pont egészig mentek reklámok. És csak kettő volt állami.
A Fitti körüli toporzékolás már unalmas. Tény, hogy jobb volt, de elszúrta. Kiszúrt magával is, és velünk hallgatókkal is.
A helyére Anikó helyébe én is Szilárdot tettem volna, kellően kattant, vicces, cserébe kezelhető.
Összességében nem rossz ez a rádió. Vannak nagyon jó műsorvezetői, hallgatható műsorai, ha valami extra helyzet van az országban(konkrétan márciusi ítélet idő) Ők azok kevés rádió közé tartoznak, akik szinte 3-4 percenként friss híreket közölnek, és próbálnak segíteni. A Music Killerst sokat hallgatom, én még nem vettem észre "bakit" de ha kiderül, hogy ezalatt pontosan mit értünk, akkor talán könnyebb lenne.
Nem mondom hogy nem lehetne jobb, pl. Troy vissza, vagy egy ennél kicsit jobb reggeli műsor, de messze nem olyan vészes a helyzet, hogy most el kellene kapcsolni. Ez természetesen az én személyes véleményem, egyet érteni nem kell.