RADIOSITE Fórum

• Baromságok

#113419  Szerző: markfelt

szemilan írta:Egy-egy csillagász veszett el bennük. :D

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 3Pz57wKwIs#!
ez a viasat3 új műsorának vírusvideója, engem meggyőztek, sztem nézni fogom (és ezzel kereken 1-re növekszik az általam nézett kertévés műsorok száma).
 #113412  Szerző: Glenn

Boldog szülinapot, Grumpy!

Kép
 #113406  Szerző: markfelt

Pasa írta:
adminisztrator írta:a biztonságérzetet mondjuk csökkentheti, hogy kihorgászhatnak a razziázó rendőrök belőle.

de félreértés ne essék, koitálni persze a bányatóban is csak gumiban szabad.
Mundérban nemigen jönnek be a vízbe, kocsival nem tudják a partot megközelíteni, ergo vízben úszva, parton bringázva én vagyok a nyerő. :D
A videón látható káros anyagok nyilván a tóban is megtalálhatóak, csak tízezerszer több benne a víz, így hígabb a dolog. :)
ez így azért sokkal megnyugtatóbb. :lol:
 #113405  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:a biztonságérzetet mondjuk csökkentheti, hogy kihorgászhatnak a razziázó rendőrök belőle.

de félreértés ne essék, koitálni persze a bányatóban is csak gumiban szabad.
Mundérban nemigen jönnek be a vízbe, kocsival nem tudják a partot megközelíteni, ergo vízben úszva, parton bringázva én vagyok a nyerő. :D
A videón látható káros anyagok nyilván a tóban is megtalálhatóak, csak tízezerszer több benne a víz, így hígabb a dolog. :)
 #113403  Szerző: markfelt

Pasa írta:Én kb. 10 éve nem járok strandra. Csak bányató létezik számomra, mert kristálytiszta a vize, el lehet benne férni akkor is, ha úsznék pár száz métert és a buta riogatások ellenére teljesen biztonságos. :yes:
a biztonságérzetet mondjuk csökkentheti, hogy kihorgászhatnak a razziázó rendőrök belőle.

de félreértés ne essék, koitálni persze a bányatóban is csak gumiban ajánlott.
 #113399  Szerző: Glenn

Én kb. 10 éve nem járok strandra. Csak bányató létezik számomra, mert kristálytiszta a vize, el lehet benne férni akkor is, ha úsznék pár száz métert és a buta riogatások ellenére teljesen biztonságos. :yes:
 #113388  Szerző: frekivadasz

Hát most már tudod, hogy eddig is.. :twisted:
 #113384  Szerző: markfelt

Pasa írta:
adminisztrator írta:többet nem megyek strandra.
Pedig eddig is ilyesmiben úszkáltál a strandokon. :shock:
igen, de nem nyilvánvalóan babaszaros csúszdán, hanem elképzelhetően babaszaros csúszdán.

más, ha az ember sejti és más, ha tudja!
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 187