RADIOSITE Fórum

• Informatika

#113468  Szerző: mihalylovics

Jani98 írta:
mihalylovics írta:
Jani98 írta:Sziasztok. :blush:
5.1-es házimozit akarok venni,eddig az Orion HT-585-öt nézegettem,csak jelenleg az Edigital-nál nincs raktáron.. :X.: (máshol pedig kiszállítás csillagos áron van csak..)
Ebben a kategóriában ki milyet ajánl?20E alatt,elvégre itthonra kell,tehát nem kell szipiszupi százezres Sony.
Köszi. :roll:
Jónak tűnik, fadobozos hangfalak (nem bóvli műanyag), iPod dokkoló a tetején, stb.
Már csak egy iPod kéne. :hehe:
Nekem sincs, de úgy gondolom, nem is kell... Hisz' nincs benne rádió :D Mondjuk 5.1-es rendszerem sincs, az egyébként 5.1-re is képes erősítőmet is sztereóben használom. :D
 #113467  Szerző: noartist

mihalylovics írta:
5.1-es házimozit akarok venni,eddig az Orion HT-585-öt nézegettem,csak jelenleg az Edigital-nál nincs raktáron.. :X.: (máshol pedig kiszállítás csillagos áron van csak..)
Ebben a kategóriában ki milyet ajánl?20E alatt,elvégre itthonra kell,tehát nem kell szipiszupi százezres Sony.
Jónak tűnik, fadobozos hangfalak (nem bóvli műanyag), iPod dokkoló a tetején, stb.
Már csak egy iPod kéne. :hehe:
 #113466  Szerző: mihalylovics

#113457  Szerző: noartist

Sziasztok. :blush:
 #113422  Szerző: LuciFerko

Vettem egy Sony Xperia U telót. Mivel nagyon gagyi fülest adtak hozzá, vettem egy ilyet: http://www.ecell.hu/sony-mh650-sztereo- ... ekete.html
Kompatibilis készülékek:

SONY Xperia Acro S (LT26w) SONY Xperia Go (ST27i) SONY Xperia Ion (LT28h) SONY Xperia J (ST26i) SONY Xperia P (LT22i) SONY Xperia S (LT26i) SONY Xperia Sola (MT27i) SONY Xperia T (LT30p) SONY Xperia U (ST25i) SONY Xperia Z
Mikor bedugom akkor meg:
"Nem támogatott tartozék"
És meg sem nyikkan? Ez mi??? :yuno: :ayfkm:
 #113393  Szerző: SySERR

donder írta:
asimov írta:Nálunk is VPN-es távelerések vannak -szigoruan szabályozott egyedi hozzáférésekkel- más szóba se jöhetett.
SySERR írta: VPN kell neked.
Azzal be tudsz lepni a ceg halozataba es onnantol az osszes gep megosztasat latod.
De a windows megosztasok elegge lomhak lesznek a geped fele a magasabb ping miatt.
értem. Azt hogy tudnám megcsinálni? (VPN-es routert nem fogok 40-50 ezerért venni)...
Esetleg létezik olyan VPN szoftver amit Windows7 ProfHun alá lehet telepíteni?
Vagy esetleg FTP szervert telepítsek, aztán Routerben Virtual server beállít, majd Port Trigger adott géphez a 27 -es portra?

Azért kérdezem ezt így, mert a hálózatok ezen területe nekem kiesett sajnos, de szeretném eme hiányosságaim bepótolni.

Engedelmetekkel tovább elmélkedek: Meg lehet azt csinálni hogy a munkahely teljes hálózatát lássam és hozzá tudjak férni?
Be lehet állítani routerben, vagy ehhez már VPN-es router kell?
(Ami most van router, az csak átengedi a VPN-t ha a portot szabaddá teszem, de maga a router nem VPN-es)
A szappantarto routerek nem mindegyike tudja ezt tudtommal.
Erdemes erre betenni egy kulon gepet 2 halokartyaval valamilyen linuxszal. Egyik halokartya a net, masik pedig a switchbe vagy a router lan portjaba menjen.
Gepnek egy hasznalt kukazott vacak p3 is boven eleg. Siman atviszi a 120 megas UPC vagy a 80-as Digi netet is akar torrentezessel is.
Ja es innentol johetnek a plusz lehetosegek is: pl gep bekapcsolasa tavolrol :)
Ha erdekelnek a reszletek akkor keress meg privatban.
 #113328  Szerző: joe

"Donder", VPN vagy nem VPN? - itt az a kérdés, hogy mit szeretnél csinálni. Nekem nincs informatikai végzettségem, de szerintem egy VPN hálózatot kiépíteni akkor éri meg, ha több felhasználó aktívan - napi szinten - távoli hozzáféréssel szeretné a céges hálózaton tárolt adatokat használni, ill. dolgozni vele. A router nem kell, hogy VPN-es legyen, de fel kell állítani a cégnél egy VPN szervert ill. a távolról dolgozó munkatársak gépeire megfelelő VPN kliens alkalmazást kell telepíteni. A távoli gép be van jelentkezve a VPN szerverre, akkor a teljes hálózati forgalma - a nyilvános internet felé menő is - a VPN szerver ill. céges proxy-n keresztül fog folyni.

Nem tudom, mekkora cégnek vagy a rendszergazdája - de nem igen írtál proxyról, szerverről, tűzfalról (mindezt linux alatt megvalósítva) - ezért gondolom nem nagy. Egy hálózati nyomtató távoli elérését egyszerűen port forward-dal oldanám meg...például: "cég publikus fix IP":3877 érkező kérést irányítom a nyomtató LAN címére (otthoni gépre telepíteni kell a hálózati nyomtatót a "cég publikus fix IP":3877 címen"). A cégnél lévő géped eléréséhez javaslom az SSH, SFTP kapcsolatok használatát...Joe
 #113320  Szerző: mimi

LuciFerko írta:Amúgy miért nem megengedett? Vagy csak simán nem szabvány?
Olyan frekvenciatartományba lóg, amit másra használnak, rádiólokátorokhoz vagy valami ilyesmi.
 #113315  Szerző: donder

asimov írta:Nálunk is VPN-es távelerések vannak -szigoruan szabályozott egyedi hozzáférésekkel- más szóba se jöhetett.
Azzal be tudsz lepni a ceg halozataba es onnantol az osszes gep megosztasat latod.
De a windows megosztasok elegge lomhak lesznek a geped fele a magasabb ping miatt.
értem. Azt hogy tudnám megcsinálni? (VPN-es routert nem fogok 40-50 ezerért venni)...
Esetleg létezik olyan VPN szoftver amit Windows7 ProfHun alá lehet telepíteni?
Vagy esetleg FTP szervert telepítsek, aztán Routerben Virtual server beállít, majd Port Trigger adott géphez a 27 -es portra?

Azért kérdezem ezt így, mert a hálózatok ezen területe nekem kiesett sajnos, de szeretném eme hiányosságaim bepótolni.

Engedelmetekkel tovább elmélkedek: Meg lehet azt csinálni hogy a munkahely teljes hálózatát lássam és hozzá tudjak férni?
Be lehet állítani routerben, vagy ehhez már VPN-es router kell?
(Ami most van router, az csak átengedi a VPN-t ha a portot szabaddá teszem, de maga a router nem VPN-es)
 #113309  Szerző: asimov

Nálunk is VPN-es távelerések vannak -szigoruan szabályozott egyedi hozzáférésekkel- más szóba se jöhetett.
  • 1
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 330