RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#113799  Szerző: gizypityu

radiogyuri5600 írta:
Gyurii írta:
radiogyuri5600 írta:El telt 2 év,hogy a 89.5ről a 103.9re költözött a JUVENTUS,valyon fog e terjeszkedni vidéken..?
Annyira ráálltak erre a budapesti témára, hogy nem hiszem. Szignál, szlogen is csak fővároshoz szól. :csukottszem:
MAJD CSAK LESZ VALAMI VÁLTOZÁS....
Szerintem annak örülj, hogy a 89,5 elvesztése után az ír befektető nem vette a kabátját, kalapját és húzott el! Hallani, hogy már akkor sem volt egy nagy üzlet a Juventus, azóta meg végképp nem ismerve az ország állapotát és az "igazságos" magyar rádiós piacot, szóval örülj, hogy még van, terjeszkedni biztosan nem fog.
 #113791  Szerző: kukac

bazsa222 írta:Sziasztok
Anno én igen sokat hallgattam a Juventus Rádiót! De nem a mostanit hanem a régit amikor még a zene rádiója volt. A mai zenei arculata vegyes és unalmas számomra. Jelenleg Budapesten nem sok válogatni való van rádió téren. De nekem volna egy elképzelésem hogy hogyan lenne megfelelő a zenei arculat.
Vegyük elsőnek a Music FM-t ahol mai slágerek szólnak egész nap ez nem is rossz.
Másodiknak vegyük a Petőfit ez a zenei arculat szerintem maradjon bár ez egy magyar rádió lenne.
Harmadszor a Class FM ahol a mai zenék között egy két klasszikus kedvenc is előkerül.
És a Juventus lehetne csak retro rádió!
Ti mit gondoltok??? :D
azt hogy a zenei szerkesztés, rádiós arculat olyan mint a foci, mindenki azt hiszi hogy ért hozzá :)
 #113782  Szerző: bazsa222

Sziasztok
Anno én igen sokat hallgattam a Juventus Rádiót! De nem a mostanit hanem a régit amikor még a zene rádiója volt. A mai zenei arculata vegyes és unalmas számomra. Jelenleg Budapesten nem sok válogatni való van rádió téren. De nekem volna egy elképzelésem hogy hogyan lenne megfelelő a zenei arculat.
Vegyük elsőnek a Music FM-t ahol mai slágerek szólnak egész nap ez nem is rossz.
Másodiknak vegyük a Petőfit ez a zenei arculat szerintem maradjon bár ez egy magyar rádió lenne.
Harmadszor a Class FM ahol a mai zenék között egy két klasszikus kedvenc is előkerül.
És a Juventus lehetne csak retro rádió!
Ti mit gondoltok??? :D
 #113622  Szerző: radiogyuri5600

Gyurii írta:
radiogyuri5600 írta:El telt 2 év,hogy a 89.5ről a 103.9re költözött a JUVENTUS,valyon fog e terjeszkedni vidéken..?
Annyira ráálltak erre a budapesti témára, hogy nem hiszem. Szignál, szlogen is csak fővároshoz szól. :csukottszem:
MAJD CSAK LESZ VALAMI VÁLTOZÁS....
 #113595  Szerző: Gyurii

#113548  Szerző: Pihe

Nekem most jutott eszembe, valaki esetleg nem vette fel az elejét?

(tudom az én "reszortom" lenne az ilyen :D )
 #112912  Szerző: szemilan

Ez érdekes. :)
Tisztelt Rádió Hallgató!

A Juventus Rádió legfőbb célkitűzése, hogy Önök ne csak hallgassák, hanem szeressék is rádiónkat. Ezért keressük meg lájkolóinkat aktivitásuk alapján egy különleges, speciális lehetőséggel, melynek célja hogy minél inkább azok a dalok szóljanak a rádióban, melyeket Ön és hallgatók szeretnek.

A zenei kínálat frissítéséhez olyan rádióhallgatók segítségét kérjük, akik közreműködésével pontos képet kapunk a dalok fogadtatásáról.

Kérjük, hogy ha szeretne segíteni a következő év (2013.04-2014.04) zenei kínálat összeállításában, jelezze részvételi szándékát a

http://www.juventus.hu/zeneiteszt2013

linken történő regisztrálással.

További kellemes rádióhallgatást!
 #112589  Szerző: Redfox81

radiogyuri5600 írta:Valaki tudna működő Juventus stream címet "megadni"?
mms://84.2.36.170:80/juventus ;)
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 260