a visszakövethetőség kedvéért:
tehát akkor a rádió 1 topicból folytatjuk.
kukac írta:"akkor most adminisztrátori szerepemet előtérbe hozva, arra kérlek, hogy a válaszodat ne itt, hanem ebben a topicban írd meg: viewtopic.php?f=13&t=504"
"a jogosultság típusától és a szerződésüktől függően sok rádiónak 5 és 24 óra között és 0-24 között egyaránt el kell érni a törvényben, vagy a médiaszolgáltatási szerződésükben lévő magyar zenei kvótát."
- annyira nem sok, hiszen a kis, kereskedelmi rádiókra (ezek száma a legnagyobb országosan), nem vonatkozik, de akire ez vonatkozik, az is meg tudja úgy oldani, hogy a nappal ne kelljen neki 15-20%-nál többet játszani.
ha nem sok, nem sok - de nem is kevés, hiszen nemcsak kereskedelmi rádiók vannak és nemcsak helyiek. de félreértés ne essék, "elég sok" helyi kereskedelmi SEM tartja be, ahogy ezt már párszor ma leírtam, csak nekik ugye nem 5 és 24 között kell.
én ugyanazt írtam korábban is, mint most. remélem, most már világos, mit értettél félre.
kukac írta:a szubjektív értékítélet pedig nem azonos a személyeskedéssel, egyszerűen ha te nem úgy látsz dolgokat ahogy mások, még nem biztos hogy neked van igazad!
most sem értetted meg, amit írtam, hiszen nem mondtam, hogy azonos lenne a szubjektív értékítélet a személyeskedéssel, azt mondtam, hogy az, hogy ha az én szerepemet, stílusomat és hozzászólásaim tartalmát jellemzed, az személyeskedés. tehát, ha te azt mondod "a szubjektív értékítélet nem segíti az adminisztrátort a döntéshozatalban", az személyeskedés.
másfelől, elfogadom mások véleményét, ezért is vetettem fel még a másik topicban a szerinted-szerintem opciót. ha szerinted egy kivételével minden rádió betartja, amit kell és szerintem meg sok rádió betartja és sok nem, akkor tiszteletben tartom a véleményedet, de nem értek egyet vele. én nem próbáltalak meggyőzni arról, hogy nekem van igazam, neked meg nincs, te próbáltál arról meggyőzni engem, hogy én látom rosszul és arra próbáltál kilyukadni, hogy nem ismerem a médiatörvényt, illetve nem tudok olvasni.
egy dologban tévedtem, mégpedig a január 1.-i hatálybalépést illetően, ott ezt el is ismertem.
kukac írta:Az inkriminált eset az volt, amikor te figyelmeztettél engem mert megítélésed szerinte megsértettem a fórumszabályzat politizálásra vonatkozó pontját én pedig úgy ítéltem meg hogy közelítőleg sem - egyébként olyan esetekben ahol kifejezetten politikai jellegű hozzászólások voltak (pl. klubrádiós topic) pedig nem reagáltál olyan érzékenyen - na ezt hívom én szubjektív értékítéletnek!
sajnálom, ha ez maradandó rossz emléket okozott. pályafutásom alatt rengeteg ilyen volt és nem emlékszem mindenre, nem is tartom nyilván. de akinek van türelme, visszakeresheti.
kifejezetten politikai-közéleti rádiónál kifejezetten politikai-közéleti témák előfordulhatnak az adott topicban. ezt már korábban, jó párszor lejátszottuk másokkal. a lánchíd rádió topicban és a klubrádió topicban is sokkal lazább az ilyen jellegű moderáció.
arra is van lehetőség, aki más rádióról, vagy bármiről úgy akar véleményt nyilvánítani, hogy a szóban forgó csatorna nem közéleti-poltikai médium, arra ott a kötetlen / politika topic.
nagyon régen teljesen tiltva - és szigorúan moderálva - volt bármilyen jellegű, politikát érintő megjegyzés, ez lazult, mert sokan a véleményszabadságuk korlátozását látták bele a kulturált, barátságos, nem személyeskedő fórumkörnyezet céljaiba.
amennyiben személyes problémáid vannak velem és beszélni akarsz róla, akkor annak ez a topic sem felel meg, ajánlom a PÜ gombot.