kukac írta:Nem, te azt mondtad hogy nem szabályos ha éjszakára szerkesztik a magyar zenék többséget, én pedig azt mondtam hogy ez nem szabálytalan. Akikre vonatkozik a 05-24 kitétel, azok be is tartják (igen, a r1 is, legalábbis a pécsi készítésű műsorban). Nyilván a kisrádióknak nehezebb odafigyelni erre (bár csak számolás kérdése es az nmhh önmonitoring a rádiót is segíti, nem csak a hatóságot).akkor megállapodhatunk abban, hogy szerinted ezt mondtam, szerintem pedig te értetted félre.
akikre vonatkozik a 05-24 kitétel, azok egy része valóban betartja, egy része nem. de akkor ebben is megállapodhatunk, hogy szerinted nem, szerintem pedig igen.
én kapásból 4 olyan kereskedelmi rádióról tudok, akik csak azért nem tartják be, mert kivárnak, hogy módosuljon a nonszensz szabály.
kukac írta:Pl. Mi a vállalás+2%-ot teljesítünk úgy, hogy vannak műsorsávok, ahol egy deka magyar zene nem hangzik el (más a tematika), és napközben az arány mindössze kb. 20%!nem tudom ki az a ti, de akkor ez rendben van. természetesen nemcsak a főműsoridőt vettem figyelembe, amikor a lentieket állítottam.