adam1400 írta:igen megpróbálom de ezeknél a sweepert rá lehet tenni a dalokra is?RadioDJ-ben egészen biztos, de BP2X az ha jól tudom "discontinued". Sorry az OFFért.
adam1400 írta:igen megpróbálom de ezeknél a sweepert rá lehet tenni a dalokra is?RadioDJ-ben egészen biztos, de BP2X az ha jól tudom "discontinued". Sorry az OFFért.
adam1400 írta:nekem a ritmus,tempó... meg az annyi jó zene van szignálok kellenének ,de úgy h ne legyen alatta zene.nekem meg a coca cola receptje, azt is biztos kiadják.
adam1400 írta:am ilyen adáslétrehozó progit nem lehet letölteni?mit szeretnél, hogy létrehozzon? olyan van, ami a műsorelemeket kijátssza, adáslebonyolítónak hívják. ingyen ott a radiodj vagy a bp2x, a google segít megszerezni.
szabogabor10 írta:Egyébként üzenem a pécsieknek (ha olvasnak minketIvoa írta:Nekem is el tudod küldeni esetleg? Nagyon szerettem a Top 500-as listákat, jó érzés volna újra hallani néhány részletet a legutóbbiból.adam1400 írta:és te neked nincs meg?De, megvannak. A legutóbbi R1 Top 500 kb. 55-60%-a is megvan felvéve. (meg megvan a lista is)
Ivoa írta:Nekem is el tudod küldeni esetleg? Nagyon szerettem a Top 500-as listákat, jó érzés volna újra hallani néhány részletet a legutóbbiból.adam1400 írta:és te neked nincs meg?De, megvannak. A legutóbbi R1 Top 500 kb. 55-60%-a is megvan felvéve. (meg megvan a lista is)
adam1400 írta:és te neked nincs meg?De, megvannak. A legutóbbi R1 Top 500 kb. 55-60%-a is megvan felvéve. (meg megvan a lista is)