RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#113816  Szerző: Ivoa

Richmonde írta:Eger 101.9 jelenleg -ahogy lent írta valaki- szerződés nélkül üzemel, kalózrádióként, 2012 augusztus 9. óta és most arra várnak, hogy "kibekkelik" a 100.7 indulásáig, mindenféle díjfizetés és zenei kvóta teljesítés nélkül, nyomott áron értékesített reklámokkal. Elég gusztustalan megoldás ez, miközben más fizet(get) mint a katonatiszt! :vomit:
Ez a MT hibája is. Ha olyan lenne a jogi háttér, bevasalhatnák a 8 havi díjat, 4x2 havi részletekben. Így erre nincs mód.
 #113809  Szerző: adam1400

ez olyan,mint neo?
 #113808  Szerző: Richmonde

Eger 101.9 jelenleg -ahogy lent írta valaki- szerződés nélkül üzemel, kalózrádióként, 2012 augusztus 9. óta és most arra várnak, hogy "kibekkelik" a 100.7 indulásáig, mindenféle díjfizetés és zenei kvóta teljesítés nélkül, nyomott áron értékesített reklámokkal. Elég gusztustalan megoldás ez, miközben más fizet(get) mint a katonatiszt! :vomit:
 #113795  Szerző: adam1400

felőlem maradhat a csabai csak akkor annak legyen online adása
 #113788  Szerző: kukac

Gondolom, ha minden kötél szakad, a Békés megyei Rádió 1 marad "a" Rádió 1.[/quote]

van egy olyan érzésem hogy ez a zenei váltás egy arculatváltás része, hamarosan akár névcsere is lehet (pl. start rádió?!)
 #113771  Szerző: Ivoa

adminisztrator írta:
Jani98 írta:Egy picit már elkavarodtam..
Szóval:Mely frekvenciák vannak még meg? (mármint amik még nem keltek el/nem jár le az engedélyük egy hónapon belül)
És mi a várható sorsuk?Konkrétan én azt látom,hogy a Rádió egy jelen formájában megszűnt létezni...És csak szétszórt összevissza rádió lett..
amiken jelenleg az információk szerint központi műsor szól:

pécs 90.6
komló 99.4
nyíregyháza 91.1
zalaegerszeg 95.1
szekszárd 91.1
baja 94.3
dunaföldvár 106.5
paks 107.5
tihany 105.7

a fentiek közül úgy tudom, három frekvencián hamarosan új, helyi rádiók fognak szólni, nem rádió 1 néven és egy frekvencia csatlakozik egy jelenleg is működő rádiós márka hálózatához. de a többire sincs garancia, hogy sokáig marad rádió 1...

debrecen 92.3 (szerződés felbontva)
eger 101.9 (szerződés felbontva)

ezeken még szólnak, de pl. debrecenben már egy másik rádió készülget a frekin a startra, új jogosultságon.
Ezt kiegészítendő, elvileg az Eger 101,9 átköltözhet az Eger 100,7-re (a Gazdasági volt frekijére, ha kihozzák őket nyertesnek, szerintem sanszos, kérdés, ki viszi az Eger 100,7 tulajdonjogát) és a Debrecen 92,3 átköltözhet a Debrecen 95,0-ra (szerintem ez nem sanszos), illetve a 106,0-ra (ha beadják oda is).

Debrecen 92,3-on és a volt Veszprém 94,6-on a Katrádió készülhet a startra. (bravó :S)

Gondolom, ha minden kötél szakad, a Békés megyei Rádió 1 marad "a" Rádió 1.
 #113732  Szerző: markfelt

Jani98 írta:Egy picit már elkavarodtam..
Szóval:Mely frekvenciák vannak még meg? (mármint amik még nem keltek el/nem jár le az engedélyük egy hónapon belül)
És mi a várható sorsuk?Konkrétan én azt látom,hogy a Rádió egy jelen formájában megszűnt létezni...És csak szétszórt összevissza rádió lett..
amiken jelenleg az információk szerint központi műsor szól:

pécs 90.6
komló 99.4
nyíregyháza 91.1
zalaegerszeg 95.1
szekszárd 91.1
baja 94.3
dunaföldvár 106.5
paks 107.5
tihany 105.7

a fentiek közül úgy tudom, három frekvencián hamarosan új, helyi rádiók fognak szólni, nem rádió 1 néven és egy frekvencia csatlakozik egy jelenleg is működő rádiós márka hálózatához. de a többire sincs garancia, hogy sokáig marad rádió 1...

debrecen 92.3 (szerződés felbontva)
eger 101.9 (szerződés felbontva)

ezeken még szólnak, de pl. debrecenben már egy másik rádió készülget a frekin a startra, új jogosultságon.
 #113701  Szerző: noartist

Egy picit már elkavarodtam..
 #113688  Szerző: adam1400

amúgy hogy kell válaszolni? a radiodj nem lehet magyar nyelvű,mert nem tudom hogy kell hozzáadni a zenéket.
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 482