RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#114038  Szerző: frekivadasz

Van itt topic, amibe simán belefér az Europa2, bár kissé vicces ez a "külföldi országok" elnevezés :)

A nyitrai adóval úgy 2 hónapja is történhetett valami, mert addig az volt a legjobban vehető felém. Vagy drasztikusan teljesítményt csökkentettek, vagy antennacsere volt, és ebbe az irányba már nem sugároz jól. Már a pozsonyi 104.8-nál is gyengébb sajnos. A domborzat miatt a besztercebányai 106 erősen interferenciás, a poprádiból meg semmi se jön. Komoly tetőantenna hiányában ez az adó DX csemege lett.
 #113892  Szerző: hd

Szerbiában országos gyásznap van, a rádiók zenei formátumtól függetlenül szinte kivétel nélkül klasszikus zenéket játszanak.
 #111729  Szerző: mihalylovics

Pasa írta:ISORADIO-t hallottam olaszban, az autópályák mentén stabilan fogható. Még az alagutakban is, mert pár wattos adókat telepítettek oda, hogy folyamatos legyen a vétel. :yes:
Azt én is ismerem, sőt, még olyan is előfordult, amikor telefonnal hallgattam, az alagút előtt recsegve jött, de az alagútban tiszta lett. Nem értem, hogyan csinálják, de tényleg nem egy rossz ötlet.
 #111727  Szerző: Glenn

ISORADIO-t hallottam olaszban, az autópályák mentén stabilan fogható. Még az alagutakban is, mert pár wattos adókat telepítettek oda, hogy folyamatos legyen a vétel. :yes:
 #111711  Szerző: Glenn

Ex Rádio Zet?
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 151