NagyBela írta:Chriss!
Én nem feltétlenül a Tituszt bántanám, van neki ugyebár egy főnőke aki a Titusz utasításaira áment mond! (Ezek szerint nem sokat ért hozzá az sem) Amúgy meg nem értem, hogy a rádióban miért van szükség programigazgatóra, produkciós asszisztensre a jáksó mellé, (apropó jáksó laci is mehetne már pihenőre mert az ő műsora sem olyan már, mint 10 éve) hírirgazgatóra elvégre nem Tv-ről van szó, stb.....
Tituszra visszatérve, ezen a programon nem sok minden igazgatni való van, de inkább hallgatom Vadon Balázst mint anno Majkát.... 
A Bartucz László volt ott a főmufti dec 13-ig!
Aztán rejtélyesen lelépett, most jön Földes Ádám a vezig székbe, aki előtte 10 évig kerig volt a Slágernél...
A Tituszról nincs hír...
Ha tönkretevésről beszélünk, akkor 2007 nyara óta ez kettőjük munkája!
Ma éppen megint odatévedtem délután és ismét megállapítottam, hogy ez a rádió borzalmas!
Elkaptam az Argyelán Kriszta egy megszólalását, 2 zenét kevert botrányosan és közben rátette a Kimnowak - Gyémánt introjára a saját szövegét (miután semmi sem élő), de úgy, hogy ahogy megszólalt a Kimnowak, a Krisztából egy hangot sem lehetett érteni...
amatőr országos szégyen rádió, gondoltam és tovább tekertem az ellenségre...
a Sláger is nulla, de az a nulla valahogy jobb, mert össze van rakva...
tényleg jó lenne, ha újra pályáztatnák ezeket a frekiket, legyen már igazi szabad verseny és kapitalizmus ebben az országban!
és persze győzzön a jobb! ha ugyanazok, akkor ugyanazok...
pl a médiája megmutatja egy ország színvonalát, a miénkét is...