RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#11413  Szerző: Attis

Ahogy azt tanultam, kritikánál először pozitívummal kezdünk...
Akkor.. Kiírták a főoldalra, h a Balatonon 98,9.
De házi feladat... www.risefm.hu.. Mit láttok fent az explorer vagy firefox "felső sávján"? Rise FM 88,1.
Megértem, h 2 millió potenciális hallgató nagyon nem egyenlő 100 ezerrel. De...
Amúgy bár vannak rossz előérzeteim, azért még kivárok. 30-án eldől.
Pl. ha már a Rise-os fórumról volt szó, Kata is írt vmi olyasmit, h teljesen átláthatatlan lesz a dolog.
Nem baj... Még egyszer mondom 30-án úgyis elválik..
 #11412  Szerző: mg

három streamen megy most nekik ugyanaz, a nagy büdös pesti semmi
komolyanbasszus, ott lapul nálunk egy csomó selejt irodai gép, mindjárt annyira felidegelem magam, hogy holnap egyikbe beletoszok egy hangkártyát és feladom postán, hogy egyik helyére legalább tudják nyomni a balatonit :D raknék mellé egy jack-rca kábelt is, hogy még jobban égjenek :mrgreen:
 #11406  Szerző: LuciFerko

amúgy Videoton RT-7300S tuner van rákötve ami tetőantennáról kapja a jelet és fullos a vétel:P
 #11405  Szerző: RXon

Akkor jo.;)
 #11404  Szerző: LuciFerko

nekem aztán mindegy, tesztelődik most a streamgép hogy bírja nonstop:) jó kis csendes Dell gép, elduruzsol ott a sarokban. Vita meg ne legyen ebből :P
 #11398  Szerző: RXon

Mindenesetre gaz.
 #11397  Szerző: Flash

MikySoft írta:
Flash írta:Szerintem is hagyd a picsába, Ferko! Bocs a kifejezésért, de ez mekkora fasság, hogy letagadják, és úgy állítják be, mint ha ők maguk nyomnák a streamet? Miután leírtam a fórumukon, hogy Te (Ferko) streameled a 98.9-et, Mák valami ilyesmit írt, hogy: ki az a Ferko? Mire én: ő az, aki streameli az adást. Vagy mégsem ő? Erre Mák: nem.

Ez aztán a hálás hozzáállás.
Olvastam a Rise FM fórumon az említett párbeszédet.
Azért itt igazán megmutatkozik minden. Mák Kata profin, ahogy kell letagadta az egészet.

Egyszerűen elképesztő. Van bőr a pofájukon. Egy tök civil ember a saját pénzén streamel nekik, erre letagadják.
Bár töröltem a hsz-t, de mindegy, én is nagyot csalódtam bennük. Először összezavarodtam a Mák írására, és azt hittem, mégsem Ferko streameli az adást. De aztán visszaolvastam ezen a fórumon és többen is írtátok, hogy ő nyomja.
Nemhogy örülnének, hogy valaki kisegíti őket, és köszönetet mondanának neki, hanem letagadják.

Ezek után tényleg ne streamelje őket senki!
 #11396  Szerző: RXon

Hogy is mondjak?Jo tett helyébe jot ne varj.Ha a pesti néphez is igy fognak viszonyulni,nem sok babér terem majd nekik.
 #11395  Szerző: rsite1

Flash írta:Szerintem is hagyd a picsába, Ferko! Bocs a kifejezésért, de ez mekkora fasság, hogy letagadják, és úgy állítják be, mint ha ők maguk nyomnák a streamet? Miután leírtam a fórumukon, hogy Te (Ferko) streameled a 98.9-et, Mák valami ilyesmit írt, hogy: ki az a Ferko? Mire én: ő az, aki streameli az adást. Vagy mégsem ő? Erre Mák: nem.

Ez aztán a hálás hozzáállás.
Olvastam a Rise FM fórumon az említett párbeszédet.
Azért itt igazán megmutatkozik minden. Mák Kata profin, ahogy kell letagadta az egészet.

Egyszerűen elképesztő. Van bőr a pofájukon. Egy tök civil ember a saját pénzén streamel nekik, erre letagadják.
 #11378  Szerző: RXon

Pasa írta:
RXon írta:Megall az Fm!Eddig azon ment a nyüszités,hogy barcsak lenne Pesten is Rise,most meg,hogy lett,kiderül,hogy ez sem jo.
Melyik hülye nyüszített ezért??? Persze, hogy nem jó. Elő is vettem a Pink Floyd meg Karthago CD-imet... ;)
Neveket nem irok.:)De nem is csoda,hogy kezdenek megvaltozni a vélemények.
  • 1
  • 420
  • 421
  • 422
  • 423
  • 424
  • 470