RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#120241  Szerző: AudioSonicCR200W

djlacee írta:Sikerült találnom egy helyet a város mellett, ahol bejön a Rocková Republiká, RDS: _ROCK_R_
Én a Rádió Indexovát hallgatom. :)

Radio Index - 96,2 MHz - Szabadka

Ugyanakkor ellentmondásos, hogy honnan ad: egyik helyen azt írják, hogy az Otvoreni Univerzitet tetejéről, máshol pedig az áll, hogy a vörösfalvi adótoronyból. Mindenesetre, a környéken jól fogható. :P

Még mindig remek a zenei kínálata, jól rotálják a számokat (ez nem Sláger [ill. Danubius] Rádió, tehát itt egyik-másik szám után nem lehet az asztalra csapni, hogy "Ááá, tudtam, hogy ez fog következni!!!" :wailing: :punch: ).

Afféle higgadt zenei stílusa van. Le a kalappal a zenéket keverő számítógép előtt! :yes:
 #117785  Szerző: djlacee

Sikerült találnom egy helyet a város mellett, ahol bejön a Rocková Republiká, RDS: _ROCK_R_
 #114163  Szerző: LuciFerko

AttilaSVK írta:Néha vannak ilyen pillanataim, LuciFerko pl. tudja, tapasztalta :)
:chinese:
 #114161  Szerző: AttilaSVK

Néha vannak ilyen pillanataim, LuciFerko pl. tudja, tapasztalta :)
 #114160  Szerző: asimov

De nagyon kipihent vagy :)
AttilaSVK írta:... jön a Regina, de erdész nélkül ...
 #114151  Szerző: AttilaSVK

frekivadasz írta:AttilaSVK: nálad milyen minőségben jön a Párkány melletti 99.4 Express, valamint a 91.7 Regina? Egy telephelyről sugároznak, de nálam az Express csak nyomokban jön, míg a Regina stereo, RDS mobilrádióval is. Kíváncsi vagyok, hogy a sugárzási karakterisztika viccel meg, vagy a teljesítményadatok nem jók (esetleg mindkettő) : http://www.radia.sk/vysielace/72_sturovo-bela.html
99.4-en nem jön az Expres, elnyomja a 10kW-tal Pozsonyból a Kamzíkról sugárzó Regina a 99.3-on. 91.7-en jön a Regina, de erdész nélkül és monóban. Kitettem az utolsó bandscanomat a megfelelő topicba.
 #114144  Szerző: frekivadasz

AttilaSVK: nálad milyen minőségben jön a Párkány melletti 99.4 Express, valamint a 91.7 Regina? Egy telephelyről sugároznak, de nálam az Express csak nyomokban jön, míg a Regina stereo, RDS mobilrádióval is. Kíváncsi vagyok, hogy a sugárzási karakterisztika viccel meg, vagy a teljesítményadatok nem jók (esetleg mindkettő) : http://www.radia.sk/vysielace/72_sturovo-bela.html
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 151