RADIOSITE Fórum

• One

#115806  Szerző: tomee87

tom1208 írta:Valaki használ mostanság vodás netet a mobilján? Mik a tapasztalatok? Fontos lenne ;)
Én használok rendszeresen.
Gyakorlatilag Miskolc-Nyíregyháza-Szerencs-Sátoraljaújhely-Cigánd-Kisvárda-Záhony körben használom rendszeresen. Probléma még nem volt vele seholsem. A szlovák és az ukrán határ környékén gyengébb csak a 3G, mert ott csak 2100MHz-en megy. De az EDGE 2G-vel sem volt még sebességbeli és stabilitási problémám soha.
 #115802  Szerző: tom1208

Valaki használ mostanság vodás netet a mobilján? Mik a tapasztalatok? Fontos lenne ;)
 #114362  Szerző: donder

Egy off és nem offolok tovább..

Valaki elküldené nekem PÜ-ben hogy mi melyik generáció és hogy melyik milyen és hogyan van?
Szeretném megérteni (mégjobban) a témát. (úgyértem hogy GPRS től az LTE-ig)
Előre is köszönöm szépen!
 #114349  Szerző: DRoland

szemilan írta:
DRoland írta:A HSDPA a leggyorsabb
Nem! :D
A DC-HSPA+ a leggyorsabb (42 Mbit/s)
HSPA + (21 Mbit/s)
HSPA (HSDPA/HSUPA) (7 Mbit/s)
3G (386 Kbit/s)

Nagyjából így néz ki a dolog, de sok telefon/stick nem tesz különbséget a hálózatok között, ekkor a Release XX (x helyére számok) alapján lehet megnézni mennyit is bír elméletben a hálózat. (pontosabban a cella amin rajta van a telefon)
Igaz! Úgy kellett volna írnom, hogy a 3G-től gyorsabb.
 #114348  Szerző: Csongii

mimi írta:
Csongii írta:Rendes stickes netnél? Vagy a telefonra rendelhetőnél? Utóbbinál nem lövik ki teljesen már.
telefon, de akkor rákérdezek :)
Kérdezz, mert kolléganőm is Telenoros és mondta, hogy ha lemegy a limit, akkor is tud netezni, max kicsit visszább fogják, de nem durván.
 #114343  Szerző: donder

Akkor valami káosz van a fejemben.. mindig is úgy tudtam hogy a 3G jobb mint a HSDPA
:gülü: :geek:
 #114339  Szerző: szemilan

DRoland írta:A HSDPA a leggyorsabb
Nem! :D
A DC-HSPA+ a leggyorsabb (42 Mbit/s)
HSPA + (21 Mbit/s)
HSPA (HSDPA/HSUPA) (7 Mbit/s)
3G (386 Kbit/s)

Nagyjából így néz ki a dolog, de sok telefon/stick nem tesz különbséget a hálózatok között, ekkor a Release XX (x helyére számok) alapján lehet megnézni mennyit is bír elméletben a hálózat. (pontosabban a cella amin rajta van a telefon)
 #114338  Szerző: mimi

donder írta:(OFF: viszont ami érdekes hogy "elvileg" Debrecen egész területe le van fedve 3G-vel, errefel a városban mindenhol csak HSDPA van, illetve egyedül a fórum környékén fog valami 3G jelet, de arra se bír felcsatlakozni (átvált HSDPA-ra))
:) örülj neki, a 3G szabvány önmagában 384 kbit/s adatátvitelt tesz lehetővé, a HSDPA meg a 3G-re épül és 14,4 Mbit/s a legnagyobb elérhető kapacitás.
 #114336  Szerző: DRoland

A HSDPA a leggyorsabb
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 29