RADIOSITE Fórum

• Oros FM - Orosháza - 90.2 MHz

#114430  Szerző: Gyurii

A vicc az, hogy szerintem a leghallgatottabb adó így is a Mega. Radio1-et már unja mindenki, Csaba rádió no komment, a Megán viszont az átlagpolgár zenéi mennek. Sláger rádiós, Neo FM-es... +1-2 90's magyar, és külföldi gyöngyszem.. (Buszokon, taxikban stb. ez szól, mert 30+ emberek hallgatnak szivesen ilyen zenéket + nincs annyi idegesítő reklám, fecsegés)

Akkor most Radio1 lassan felvesz egy új nevet, és lesz egy helyi a Mega meg offol? :oops:

Esetleg bérbe lehetne adni a frekit.. (Nem vallási, politikai adónak..) :X.:
 #114419  Szerző: kukac

Gyurii írta:
kukac írta:
radiogyuri5600 írta:Értem,lehetséges."Érdemes lesz figyelni a "békéscsabai helyi szerkeztésű" mega adását az elkövetkező hetekben a 98.4-en....:)
ráfigyeltem a nagy változásra, egy remek lakossági-trance után themby - love my forever, majd valami iskolatáska-remix a 90-es évek hazai rémálmaiból... ez már a vége a változásnak, vagy tudják még lejjebb rugdosni a hallgatottságot?
Ráadásul most már a Radio1 is ugyanezt csinálja.. Szánalom a köbön az egész megye rádiós jelene.. :gülü2:
a megán ugyanazok a zenék ismétlődnek napok (hetek?) óta, mintha a winampban nyomnának egy shuffle-t. műsorvezetés legalább egy hónapja nincs, szerintem hamarosan bezár a történet.
 #114393  Szerző: Gyurii

kukac írta:
radiogyuri5600 írta:Értem,lehetséges."Érdemes lesz figyelni a "békéscsabai helyi szerkeztésű" mega adását az elkövetkező hetekben a 98.4-en....:)
ráfigyeltem a nagy változásra, egy remek lakossági-trance után themby - love my forever, majd valami iskolatáska-remix a 90-es évek hazai rémálmaiból... ez már a vége a változásnak, vagy tudják még lejjebb rugdosni a hallgatottságot?
Ráadásul most már a Radio1 is ugyanezt csinálja.. Szánalom a köbön az egész megye rádiós jelene.. :gülü2:
 #113935  Szerző: kukac

#112619  Szerző: kukac

ha te mondod, bizonyára így van...
 #112595  Szerző: kukac

Pl. hogy a hírek helyben elkészül, majd eljut az adásstúdióba, ahol bekerül az adásvezérlőbe - én pl. így csinálnám, de más módon is lehet, pusztán technikai jellegű rutinfeladat.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 18