RADIOSITE Fórum

• Zene

#115176  Szerző: IstvánB

Ismerem, szeretem azt is. Anno a Radio Bro-n volt Opera nevű műsor az is ilyen volt.
 #115169  Szerző: Csongii

IstvánB írta:Neo FM en anno hallható volt a NeoDJ, a mixeket kicsit feldobták filmes bejátszásokkal. Létezik még ez a műsor, egyáltalán van ennek a stílusnak valami összefoglaló neve ami alapján találhatok még ilyen mixeket?
Más stílusban (legalábbis én gondolom), de a Gem-B Bar Radioshow megy, nincs benne szöveg, csak néha filmes szövegek. Keresztapa, Star Wars stb. :)
 #115153  Szerző: IstvánB

Neo FM en anno hallható volt a NeoDJ, a mixeket kicsit feldobták filmes bejátszásokkal. Létezik még ez a műsor, egyáltalán van ennek a stílusnak valami összefoglaló neve ami alapján találhatok még ilyen mixeket?
 #115071  Szerző: Attis

bazsa222 írta:Sziasztok
http://www18.zippyshare.com/v/58315271/file.html
Gondolom mindenkinek ismerős a következő kis hírek aláfestő! Nos aki tudja hol lehet ezt megtalálni az kérjem írja meg! Annyit tudok hogy anno ezt a Top Format késztette! De az ő honlapjukon nem találni semmit! Kérem aki tudja hol található az írja meg!
Várom mielőbbi válaszotokat!
Köszönettel!
Na, miután teleszennyezted a fórumot a hülyeségeddel... :megusta: Szerintem az alábbi e-mailen érdeklődj: info@topformat.nl
 #115065  Szerző: bazsa222

Sziasztok
http://www18.zippyshare.com/v/58315271/file.html
Gondolom mindenkinek ismerős a következő kis hírek aláfestő! Nos aki tudja hol lehet ezt megtalálni az kérjem írja meg! Annyit tudok hogy anno ezt a Top Format késztette! De az ő honlapjukon nem találni semmit! Kérem aki tudja hol található az írja meg!
Várom mielőbbi válaszotokat!
Köszönettel!
 #114854  Szerző: frekivadasz

Remélhetőleg a TB felismeri a közeljövőben a helyzet komolyságát, és támogatott lesz a mobilnet.
 #114853  Szerző: noartist

adminisztrator írta:akárhányszor meghallom, heincz gábor - learning to let go című dalát bármelyik - sok - rádión, kis savas felbüffentés csiklandozza a nyelőcsövemet.
Annyira nem vészes...szerintem. :hehe:
 #114850  Szerző: markfelt

akárhányszor meghallom, heincz gábor - learning to let go című dalát bármelyik - sok - rádión, kis savas felbüffentés csiklandozza a nyelőcsövemet.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 145