RADIOSITE Fórum

• Informatika

#114510  Szerző: asimov

Kellene nekem egy, minden sallangtól mentes, ingyenes webtárhelyszolgáltatás.
Csak egy hosszú szöveg lenne feltöltve, alap betűformázásokkal. (A mikrosütős anyag, még összevonva is anyag túl nagy kommentnek, inkább feltölteném valahova)

Addig is a kérdőívek, ha valaki még nekifutna :) :
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/642499093/
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/643478139/
 #114509  Szerző: noartist

donder írta:Továbbra se tud senki segíteni nekem abban hogy a Skype és a FreeStudio (DVDVideoSoft) miért akad össze? (Ha a kettő egyszerre van telepítve akkor nem enged szöveges üzenetet küldenem csak smiley-kat)
Nekem is fut mindkettő a gépen,de működik... :S
 #114508  Szerző: asimov

Nézz körbe skpye-s fórumokon, hátha más is belefutott ebbe!
donder írta:Továbbra se tud senki segíteni nekem abban hogy a Skype és a FreeStudio (DVDVideoSoft) miért akad össze? (Ha a kettő egyszerre van telepítve akkor nem enged szöveges üzenetet küldenem csak smiley-kat)
 #114366  Szerző: donder

Továbbra se tud senki segíteni nekem abban hogy a Skype és a FreeStudio (DVDVideoSoft) miért akad össze? (Ha a kettő egyszerre van telepítve akkor nem enged szöveges üzenetet küldenem csak smiley-kat)
 #114363  Szerző: donder

nyikolaj írta:Értelek,de az jobb,ha tucatnyi emberek jelölnek be akiket még életedbe nem láttál,vgy nem ismersz? Nem látom értelmét az ismeretlen ismerősök gyűjtésének.
valahol van értelme ha okosan használja az ember, és nem vesz fel boldog-boldogtalant (illetve nem igazol vissza)
 #114356  Szerző: nyikolaj

Értelek,de az jobb,ha tucatnyi emberek jelölnek be akiket még életedbe nem láttál,vgy nem ismersz? Nem látom értelmét az ismeretlen ismerősök gyűjtésének.
 #114355  Szerző: djlacee

nyikolaj írta:A Facebookon van olyan lehetőség,hogy ne tudjak jelölést fogadni? Ismerősöket csak én szeretnék jelölni,de fogadni nem.
Van, de ennek kb annyi értelme, mint egy üres adatlapot megosztani azokkal, akik nem ismerőseid.
 #114352  Szerző: nyikolaj

A Facebookon van olyan lehetőség,hogy ne tudjak jelölést fogadni? Ismerősöket csak én szeretnék jelölni,de fogadni nem.
 #114149  Szerző: noartist

Csak nekem veszettül lassú a letöltés a Google Play-ről?!Net rendben van..de iszonyat lassú..
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 330