RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#114897  Szerző: Ivoa

kukac írta:Emlékeim szerint nem nagyon tárgyalnak ezen semmit, beadnak egy szerződés módosítási kérelmet a kilépés tényével, amit a hatóság elfogad (tudomásul vesz).
Gondolom, akkor a Szolnok 90,4-et és az Orosháza 90,2-t is lekönyvelik egyúttal.

Felkészül Nyíregyháza, mint a hálózat új feje (elvégre ők 2010.12.21-én kötöttek szerződést, a két év letelt).
 #114889  Szerző: kukac

Emlékeim szerint nem nagyon tárgyalnak ezen semmit, beadnak egy szerződés módosítási kérelmet a kilépés tényével, amit a hatóság elfogad (tudomásul vesz).
 #114786  Szerző: Csongii

Jani98 írta: Amúgy egy olyan oldal mennyibe fájhat évente mindenestől,mint a radio1.hu volt?
A legyártását nem tudom (de 100-150.000-ből már talán meg lehet oldani), de tegyük fel, hogy készen van.
Domain név .hu-s: 2000 ft/év
Tárhely: 10-15 e Ft/év-ből megvan elég sok helyen.
Szóval csak, hogy létezzen az nem sok pénz.
 #114783  Szerző: noartist

Meddig tart még ez a huzavona?Tényleg minden rádió haldoklik ebben az országban..Olyan jó rádiókat lehetne csinálni ezeken a frekvenciákon,annyi lehetőség lenne bennük,mégis nonstop zene megy rajtuk,tele hibákkal,élvezhetetlenül.Vicc.. :|
Amúgy egy olyan oldal mennyibe fájhat évente mindenestől,mint a radio1.hu volt?
 #114650  Szerző: LuciFerko

Jah.
 #114648  Szerző: Roger

106.5 ~ Napok óta csend honol... :|
 #114647  Szerző: adam1400

persze ugyanaz de ott az alisca.milán múltkor írtad h hétköznap van műsorvezető.ivoa mindig a gym class heroes-nál indul újra és ugyanazok ismétlődnek,hogy haladsz a top 500-al?
 #114644  Szerző: Ivoa

Amúgy aki esetleg többet hallgatta a 105,7-et: sorrendben is ugyanazok a számok napok óta, vagy egy véletlen generátor azért van benne?
(Egyébként király a műsor, nincsenek benne az erőltetett magyar zenék :D)

Ha esetleg valaki Pécsről olvas, kíváncsi volnék a pécsi adásra is (vagy az - a reklámok kivételével - megegyezik a központi streammel?)
 #114643  Szerző: Milán

adam1400 írta:de azt mondtad van műsorvezető
Én?Hol?
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 482