RADIOSITE Fórum

• Class FM

#114817  Szerző: comet

Szerintem az induláshoz képest nagyon rossz lett. Előkaparta a Danubius 1000-éves zenéit. A műsorvezetők is elég unalmasak...
 #114816  Szerző: bumfan

Mi történt a Class FM-mel? Hogy-hogy nem hangoztatják már, hogy ők a leghallgatottabbak? Lenyomta volna őket valamelyik állami rádió, vagy mi történt? 1 hete vettem észre, hogy már az óranyitó szignálokat is átköltötték..
 #114780  Szerző: kukac

Nyilván azért, mert lenygesen kevesebben hallgatnak, mint reggel. Egy bejáratott musorrendet nem célszerű ad hoc jelleggel variálni, jo lesz másnap reggel is.
 #114770  Szerző: krisz83

Csak hogy visszatérjünk sok hozzászólás után a Class-ra...
Ugyebár azt kijelenthetjük, hogy a Class húzóműsora a Morning show.
És ugye jövő hétfőn délután a Balázs nem kisebb emberrel méri össze a tudását, mint Jenson Button.
Így ez a kettő együtt miért nem elég ahhoz a Titusznak, hogy a baromi unalmas Vágó Piros részéből egy keveset átengedjen a Morning Show-nak?
Meglepi így sem lesz már kedd reggelre, mert a Balázs miatt a Fókusz tuti anyagot csinál róla.
 #114769  Szerző: kukac

Meg egy probléma, nem lehet a topic lapjain visszafelé haladni, megnyomom a #-et, ekkor láthatóvá válik a lapok szamsora (mondjuk ennek így nem sok értelmet latom), es ha nyomok mondjuk egy 2-est, akkor visszatesz a lap legelejere.
 #114715  Szerző: markfelt

na ezt mondjuk már jelezték, hogy blackberryvel nem érhető el minden funckió. utánanézek, mit lehet tenni az ügy érdekében.
 #114714  Szerző: kukac

adminisztrator írta:milyen mobilod van? sajnos 100%-os kompatibilitást minden mobileszközzel nem tudunk garantálni. ugyanakkor, ha pc-n belépsz és beállítod a pontos időt, elvileg mobilon is át fogja állítani.

egyébként opera mini/mobile böngészővel esetleg? az majdnem minden platformon elérhető.
BlackBerry, Opera Mini-vel. Beállítottam a pécéset.
Beszúrnék egy képet, csak nem találok tallózást a szerkesztésben...
 #114702  Szerző: markfelt

milyen mobilod van? sajnos 100%-os kompatibilitást minden mobileszközzel nem tudunk garantálni. ugyanakkor, ha pc-n belépsz és beállítod a pontos időt, elvileg mobilon is át fogja állítani.

egyébként opera mini/mobile böngészővel esetleg? az majdnem minden platformon elérhető.
 #114697  Szerző: kukac

adminisztrator írta:
kukac írta:A mobil verzioban nincs ilyen ikon.
Kép
na nekem ez nem így néz ki, nincs fogaskerék, nem tudok kommentre válaszolni, csak hozzászólni, nincs szerkesztésnél emotikon és nem is látszik a hozzászólásoknál (még a : és ) kombináció se), stbstb...
 #114688  Szerző: markfelt

kukac írta:A mobil verzioban nincs ilyen ikon.
Kép
  • 1
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 510