RADIOSITE Fórum

• Rádió 88 - Szeged - 95.4 MHz

#115666  Szerző: bd95

bd95 írta:
forlife70 írta:A bürokrácia, anyagiaskodás, paragrafuskeresés közt egy pozitív hír: ki hallotta az új arculatot, hírbedet? Itt nem volt Kovács Ákos, aki három akkordot pakolgatott szimfonikusokra meg basszusgitárra egy éven át raklapnyi kifizetett állami pénzért (csak anyagiaskodom én is :twisted: ), csak kreativitás.
Lehet, én vagyok elfogult, de a közmédia a március 15-i arculatváltását minőségben és felhajtás(nélküliségben) is a "kis", helyi kereskedelmi lepipálta. (Persze, nem említhető egy lapon egy Kossuth és egy 88 arculat, de egy Petőfi és 88 már inkább.) Like88 :)
Most hallottam az előbb először. Lehet hogy elfajzott vagyok, de nekem a régi csöppet jobban tetszett. Ez olyan.. általános(?) És egy picit fülsértő (pl időjárás szignál). Sőt, továbbmegyek, nekem kissé NeoFM-es.
Egyébként ilyen lett, ha valaki nem hallotta még:
http://www56.zippyshare.com/v/47382030/file.html
 #115619  Szerző: bd95

forlife70 írta:A bürokrácia, anyagiaskodás, paragrafuskeresés közt egy pozitív hír: ki hallotta az új arculatot, hírbedet? Itt nem volt Kovács Ákos, aki három akkordot pakolgatott szimfonikusokra meg basszusgitárra egy éven át raklapnyi kifizetett állami pénzért (csak anyagiaskodom én is :twisted: ), csak kreativitás.
Lehet, én vagyok elfogult, de a közmédia a március 15-i arculatváltását minőségben és felhajtás(nélküliségben) is a "kis", helyi kereskedelmi lepipálta. (Persze, nem említhető egy lapon egy Kossuth és egy 88 arculat, de egy Petőfi és 88 már inkább.) Like88 :)
Most hallottam az előbb először. Lehet hogy elfajzott vagyok, de nekem a régi csöppet jobban tetszett. Ez olyan.. általános(?) És egy picit fülsértő (pl időjárás szignál). Sőt, továbbmegyek, nekem kissé NeoFM-es.
 #115304  Szerző: forlife70

A bürokrácia, anyagiaskodás, paragrafuskeresés közt egy pozitív hír: ki hallotta az új arculatot, hírbedet? Itt nem volt Kovács Ákos, aki három akkordot pakolgatott szimfonikusokra meg basszusgitárra egy éven át raklapnyi kifizetett állami pénzért (csak anyagiaskodom én is :twisted: ), csak kreativitás.
 #114803  Szerző: Ivoa

kukac írta:
Lánchíd, biztos vagyok ebben én is. Hacsak nem köp bele a Klubrádió :D
kíváncsivá tettél, pontosan mibe is "köpött bele" a klubrádió eddig?
Ezt arra értettem, hogy abba a tervbe köphet bele, hogy pályázik a Lánchíd mellett a Szeged 100,2-re a 92,9-es jogosultságával.
Anno pályáztak a Szeged 87,9-re is a 92,9-es jogosultsággal való hálózatba kapcsolódásra, csak kizárták őket amiatt, hogy a MT fellebbezett.
 #114757  Szerző: kukac

Ivoa írta:
molnarb írta:
Ivoa írta:Ezért az adóért nem kell fizetni havi 350 ezret, de valamiért mindig odaírják azt a díjat, mintha kereskedelmi lenne.
Ezt mire alapozod? Egyáltalán minek írják oda? Világosan ott van, hogy évente ez mennyibe fáj. :)

Amúgy érdekesek ezeket a közösségi pályázatok, szinte az az érzése az embernek, hogy szándékosan érdekük kevésbé hallgatott adót üzemeltetni rajta. Mivel a műsorterv résznél 20 pontot kap aki 50% vagy a feletti szövegarányt vállal, 40-50% közötti aránynál 10 pont, alatta 0 pont, tehát ha nem beszéled agyon a műsort, akkor buksz egy csomó pontot. Az MKR és a Mária egészen biztos teljesíti ezt a magas arányt, de pl. a Lánchídnál is megvan ennyi? Nem hallgatom, így fogalmam sincs. Amúgy a tippem szerint utóbbi fog megszólalni ezen a frekvencián.
kíváncsivá tettél, pontosan mibe is "köpött bele" a klubrádió eddig?
 #114754  Szerző: Ivoa

molnarb írta:
Ivoa írta:Ezért az adóért nem kell fizetni havi 350 ezret, de valamiért mindig odaírják azt a díjat, mintha kereskedelmi lenne.
Ezt mire alapozod? Egyáltalán minek írják oda? Világosan ott van, hogy évente ez mennyibe fáj. :)

Amúgy érdekesek ezeket a közösségi pályázatok, szinte az az érzése az embernek, hogy szándékosan érdekük kevésbé hallgatott adót üzemeltetni rajta. Mivel a műsorterv résznél 20 pontot kap aki 50% vagy a feletti szövegarányt vállal, 40-50% közötti aránynál 10 pont, alatta 0 pont, tehát ha nem beszéled agyon a műsort, akkor buksz egy csomó pontot. Az MKR és a Mária egészen biztos teljesíti ezt a magas arányt, de pl. a Lánchídnál is megvan ennyi? Nem hallgatom, így fogalmam sincs. Amúgy a tippem szerint utóbbi fog megszólalni ezen a frekvencián.
 #114753  Szerző: molnarb

#114739  Szerző: Ivoa

mimi írta:egyrészt nem tudom, ki az a hülye, aki a közösségi korlátozásokkal együtt havi 350 ezret kifizet.
másrészt már van szegeden egy közösségi frekvencia, a 87,9.
harmadrészt a döntés súlyosan versenyellenes és a médiatanács részéről felveti az állami vagyon felelőtlen kezelését, biztos van rá Btk. paragrafus.
Ezért az adóért nem kell fizetni havi 350 ezret, de valamiért mindig odaírják azt a díjat, mintha kereskedelmi lenne.
harmadrészt a döntés súlyosan versenyellenes és a médiatanács részéről felveti az állami vagyon felelőtlen kezelését, biztos van rá Btk. paragrafus.
Érdemes lenne egy olyan cikket írni, ami felsorolja, hogy hány frekvencia lett közösségi a kereskedelmi besorolásból. Pár példa:
- Debrecen 92,3; Veszprém 94,6 - Rádió1
- Tatabánya 107,0; Esztergom 92,5 - Kék Duna
- Szombathely 97,1 - Rádió Szombathely

- Szeged 100,2; Kiskunhalas 92,9; Pécs 101,2; Sárbogárd 96,6; Kaposvár 102,6 + 97,5. Nem is folytatom, így is megdöbbentett, hogy tíz fejből kijött.
 #114736  Szerző: mimi

egyrészt nem tudom, ki az a hülye, aki a közösségi korlátozásokkal együtt havi 350 ezret kifizet.
másrészt már van szegeden egy közösségi frekvencia, a 87,9.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 27