RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#115000  Szerző: mlaszlo

Roger írta:Az ártiel káttűn (hülyén fogalmazva) előre kerültek a fekete csíkok, a logó meg korhatár pikto meg hátra... :yeah:
Ezt most lehetne még egyszer? Milyen fekete csíkok? Hová került a logó és a korhatárkarika? Én nem látok semmi változást.
 #114802  Szerző: noartist

nyikolaj írta:Annyit leszögeznék az elején,hogy szintén borsodi vagyok.A lényeg az,hogy x nevű faluban a legszegényebb rétegeknél is valamilyen műholdas szolgáltatással tévéznek. Még a 82 éves Olga néni is.SÖT!Minden településen létezik helyi kábelszolgáltató,és tapasztalatból tudom,hogy az idős emberek inkább ezt a lehetőséggel élnek.Mivel elég nekik az a kiscsomag ami olcsó.Magyarul...1000 Emberböl 1,aki tető,vagy szobaantennát használ.
Ezt mièrt az RTL-topicba írtad??
 #114800  Szerző: nyikolaj

Annyit leszögeznék az elején,hogy szintén borsodi vagyok.A lényeg az,hogy x nevű faluban a legszegényebb rétegeknél is valamilyen műholdas szolgáltatással tévéznek. Még a 82 éves Olga néni is.SÖT!Minden településen létezik helyi kábelszolgáltató,és tapasztalatból tudom,hogy az idős emberek inkább ezt a lehetőséggel élnek.Mivel elég nekik az a kiscsomag ami olcsó.Magyarul...1000 Emberböl 1,aki tető,vagy szobaantennát használ.
 #114775  Szerző: noartist

benjamin írta:
Jani98 írta:Zavar,hogy az Èjjel-nappal Budapest szereplőit a bulvárműsorokban (Fókusz,Reflektor) is a szerepükhöz kötik.ez a szerencsètlensèg netovábbja,hogy mèg egy riport erejèig sem kèpesek elszakítani a valóságot a realitytől.Mert Dia valójában nem Dia.Van rendes neve is,nem?! Èn havi 500.000Ft-èrt sem ègetnèm magam ilyen szinten.
Ez csak az èn vèlemènyem,nem akarok senkit "megsèrteni". :)
Ne aggódj,ezek ennyi színészi tudással úgyse fogják utána sokra vinni ;)
Naigen.Naphosszakat ordibálni nagyon megterhelő lehet,ez látszik a gázsin is. :blush:
 #114774  Szerző: benjamin

Jani98 írta:Zavar,hogy az Èjjel-nappal Budapest szereplőit a bulvárműsorokban (Fókusz,Reflektor) is a szerepükhöz kötik.ez a szerencsètlensèg netovábbja,hogy mèg egy riport erejèig sem kèpesek elszakítani a valóságot a realitytől.Mert Dia valójában nem Dia.Van rendes neve is,nem?! Èn havi 500.000Ft-èrt sem ègetnèm magam ilyen szinten.
Ez csak az èn vèlemènyem,nem akarok senkit "megsèrteni". :)
Ne aggódj,ezek ennyi színészi tudással úgyse fogják utána sokra vinni ;)
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 199