RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#115252  Szerző: kukac

asr27 írta:Igen az a RiseFM, azért írtam, mert ott is csak zene szól már több hónapja, hírek, reklámok és műsorvezetők nélkül.
ebből is látszik hogy a médiatanács kettős mércét alkalmaz, mert amíg egyik oldalról képesek az átlag hallgató számára érzékelhetetlen dolgokon, jogi fogalmakon szőrözni és komoly pénzekre büntetni a médiákat, addig a másik oldalról a szerződésben vállaltaktól való durva eltérések fölött is szemet hunynak, attól függően hogy kinek az érdekeltségi körébe tartozik az adott média.
 #115250  Szerző: asr27

Igen az a RiseFM, azért írtam, mert ott is csak zene szól már több hónapja, hírek, reklámok és műsorvezetők nélkül.
 #115249  Szerző: csadam

98.9 gondolom a Rise FM által használt tihanyi frekvencia.
 #115248  Szerző: adam1400

98,9 az melyik? azt nem tudod felvenni?
 #115229  Szerző: asr27

milan93 írta:
adam1400 írta:még mindig ugyanaz van balatonin milán?
Hát amíg nem zár be a bazár, addig az is fog menni.
Kivi leszek melyik balatoni mp3 lejátszón lesz előbb változás. 105.7-en vagy a 98.9-en?
 #115226  Szerző: Milán

adam1400 írta:még mindig ugyanaz van balatonin milán?
Hát amíg nem zár be a bazár, addig az is fog menni.
 #115220  Szerző: adam1400

még mindig ugyanaz van balatonin milán?
 #114924  Szerző: Csongii

Igen, nézd meg a linken amit küldtem. A 3. lapon van rajta.
 #114902  Szerző: noartist

Csongii írta:Ja, azt gondoltam, hogy nincs túl nagy extra. Fura egyébként, hogy a Szolnok pl még mindig a hálózatban van papíron.
Tihany is hamarosan talán új tulajdonost kap. Szóval szét kellene bombázni lassan papíron az egészet.
Ez komoly? :shock:
 #114901  Szerző: Csongii

Ja, azt gondoltam, hogy nincs túl nagy extra. Fura egyébként, hogy a Szolnok pl még mindig a hálózatban van papíron.
Tihany is hamarosan talán új tulajdonost kap. Szóval szét kellene bombázni lassan papíron az egészet.
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 482