RADIOSITE Fórum

• Abszolút Rádió - Göd - 97.3 MHz

#11537  Szerző: MrG

Chriss írta:Hallottam olyan pletykát is, hogy Rádió 6 lesz belőle...
Na, az jó. Legalább az igényesebb fajta.
 #11534  Szerző: Chriss

Hallottam olyan pletykát is, hogy Rádió 6 lesz belőle...
 #11525  Szerző: Pasa

Én a Mária által eltiport Dunakanyar Rádiót hallanám itt szívesen. Esetleg az Infórum Rádiót, az se volt rossz.
 #11501  Szerző: MrG

Egyébként sztem az egyik legjobb rádió volt, amíg hiphopot adott.
Ugyanúgy, ahogy az Extrémről is szép emlékeim vannak.

Sajnálom, hogy egy fekete zenét játszó földisugárzású adó sem bírta sokáig.
 #11482  Szerző: mlaszlo

Szabi írta: Biztos nem akarták fizetni ezért JoNest...
Mert amúgy az Abszolút nem volt vmi jól fogható Pesten, nem hiszem, hogy ne lett volna "abszolút veszteséges". Maximum a Dunakanyarban, Észak-Pesten meg pár fanatikusabb hiphopos a délebbi területeken hallgatta.
Biztos majd kiveszi a Lakihegy Rádió a sikertelen budaörsi kísérletük után. :lol:
Így már értem, csak ez a jelenlegi zenei kínálat amit hallottam az Abszolúton, ez nem valami meggyőző, gondolom nem sokan kapcsolnak most rá.
 #11481  Szerző: MrG

mlaszlo írta:Én csak azt nem értem, hogy ha a Pont FM-en mehetett az utolsó pillanatig rock zene (a korábbi arculattal), akkor az Abszolúton miért kellett lecserélni a zenei kínálatot?
Biztos nem akarták fizetni ezért JoNest...
Mert amúgy az Abszolút nem volt vmi jól fogható Pesten, nem hiszem, hogy ne lett volna "abszolút veszteséges". Maximum a Dunakanyarban, Észak-Pesten meg pár fanatikusabb hiphopos a délebbi területeken hallgatta.
Biztos majd kiveszi a Lakihegy Rádió a sikertelen budaörsi kísérletük után. :lol:
 #11473  Szerző: mlaszlo

Én csak azt nem értem, hogy ha a Pont FM-en mehetett az utolsó pillanatig rock zene (a korábbi arculattal), akkor az Abszolúton miért kellett lecserélni a zenei kínálatot?
 #11471  Szerző: rsite1

Szabi írta:
Pasa írta:Egyelőre "semmilyen" adó. Aztán, hogy mi lesz vele, senki nem tudja szerintem.
Bizonyára kiadják valakinek.
Kérdés, kinek kell...
Mehetne ezen tovább a Pont FM, Budapest felé fordítva.
 #11470  Szerző: MrG

Pasa írta:Egyelőre "semmilyen" adó. Aztán, hogy mi lesz vele, senki nem tudja szerintem.
Bizonyára kiadják valakinek.
Kérdés, kinek kell...
 #11463  Szerző: Pasa

Egyelőre "semmilyen" adó. Aztán, hogy mi lesz vele, senki nem tudja szerintem.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22