RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#115135  Szerző: donder

Csongii írta:Akkor át, rendesen. Én se néztem végig. 1 percig bambulásztam, aztán csak a vége érdekelt. :D
én is azt hittem hogy igazi lehet, csak feltűnt hogy mindig ugyanazok a vagonok jönnek ugyanabban a sorrendben.. :D
 #115132  Szerző: Csongii

Akkor át, rendesen. Én se néztem végig. 1 percig bambulásztam, aztán csak a vége érdekelt. :D
 #115119  Szerző: markfelt

én pedig bambultam és nem tűnt fel. mondjuk nem néztem végig az egészet.
akkor át lettünk baszva.
 #115117  Szerző: donder

Senki nem veszi észre hogy meg van vágva a videó? :)
Figyeljétek meg hogy mindig van pár hosszított futó, utána 2-2 teher-futó majd utána vagy 8-10 futó melyek közül az utolsó MINDIG -> MER'S <- márkájú

Nem furcsa?

Ez az egyik... A másik hogy nincs az a dízelmozdony ami elhúzná ezt a kb 6-700 futót. A videó elején az első mozdony kicsit a Púposra hasonlít, a másik pedig a Szörnyellára. Na ezek, együtt is csak alig-alig pár km/h-van bírná vinni, igen nagy fogyasztás és üzemanyagköltség mellett. Megkockáztatom el se bírnák.

Továbbá ott van még, a már szóba hozott állomás dolog is. Nincs akkora méretű állomás amely pályáján, a további forgalmak akadályozása nélkül össze lehetne állítani egy ekkora vonatot.

És így végezetül egy érdekesség: A világ leghosszabb szerelvénye a PM 1000 URM, aminek a teljes hossza 1020 méter.
Jelenleg Nálunk vendég a szerkezet.
:megusta:
 #115114  Szerző: Csongii

djlacee írta:Szergej megoldaná :smoke:
Az öreg 6 tengelyes 100 tonnás!? :smoke: Az tuti.
 #115102  Szerző: IstvánB

A mozdony az egy dolog, amcsiba ez természetes. De milyen pályaudvar az ahova ez befér? :D Lehet bontják előtte a szerelvényt?
 #115101  Szerző: djlacee

Szergej megoldaná :smoke:
 #115100  Szerző: Csongii

Ezt elindítani azért nem lehet kispályás dolog. Milyen bivalyerős motornak kell lennie a mozdonyban!? :shock: ^^
 #115037  Szerző: donder

jeek írta:Igen jól! Aki munkába meg suliba jár bérlettel utazik, bérlettel utazóknak se buszon, se vonaton nincs kiegészítőjegy (kivéve BKK bérlet vasút). De az már a pestiek gondja, ott úgyis viccesen olcsó a BKV a többi városi közlekedési céghez.
Bocsáss meg, én is 10%-al utazom vidéken, városon belül pedig ingyen. Mégis a legtöbb helyre kerékpárral járok, és csak akkor megyek busszal ha bajom van vagy orvoshoz megyek vagy ha a köztemetőtől a Segner-ig kell elmenjek. (azaz hosszabb távra)
Értem én az álláspontodat de azért mégse kellene egy kalap alá vonni a MÁK.kártyájukkal visszaélő és a MÁK kártyát normálisan és arra a célra használó embereket. Már bocsánat... :csukottszem:
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 219